marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sam Worthington si Zoe Saldana, starurile celui mai profitabil film din istorie au confirmat ca vor juca in urmatoarele parti din seria Avatar

Sam Worthington si Zoe Saldana vor juca in urmatoarele trei parti ale francizei Avatar, informatia fiind confirmata la inceputul acestei saptamani. 

Sam Worthington si Zoe Saldana, starurile celui mai profitabil film din istorie au confirmat ca vor juca in urmatoarele parti din seria Avatar

Trio-ul care a facut istorie cu primul film din seria Avatar s-a reunit si pentru urmatoarele trei parti, dupa Stephen Lang (Colonel Quaritch), Sam Worthington si Zoe Saldana ajugand la o intelegere pentru revenirea in franciza. 

 

James Cameron nu a oferit foarte multe detalii despre scenariul pentru Avatar 2, lasand sa creasca suspansul in jurul unuia dintre cele mai asteptate filme din 2016. Stephen Lang va avea o noua poveste, tinand cont ca Colonel Quaritch a murit in prima parte, iar despre Jake Sully si Neytiri, personajele interpretate de Worthington si de Saldana se stie ca vor avea copii. 

 

 

 

 

"Jake Sully este o combinatie rara de pasiune, putere si emotie care il solicita mult pe actor. Sam a adus rolului o combinatie de sensibilitate, vulnerabilitate si putere. Zoe a prins fiecare aspect al personajului pe care mi l-am imaginat, aducandu-i lui Neytiri un amestec de delicatete, feoricitate si putere fizica incredibila. Sunt mai mult decat incantat ca vor reveni cu noi in Pandora", a declarat James Cameron, potrivit The Hollywood Reporter. 

 

 

 

Urmatoarele filme din seria Avatar vor contine multe scene filmate sub apa, dar cu ajutorul unei noi tehnologii, pe care o studiaza alaturi de profesionisti, asa cum sustine Jon Landau, producator alaturi de James Cameron la filmul original. Landau a dezvaluit in timpul unei conferinte de presa din cadrul 2013 NAB Technology Summit ca James Cameron vrea sa le propuna o experienta total noua spectatorilor. "Noi putem sa simulam vizual apa, insa nu putem simula trairea si experienta pe care o traiesc spectatorii, asa ca vom incerca sa filmam intr-un banzin. Lucram acum cu specialisti in arta digitala cu care am mai lucrat si la primul Avatar" a spus Landau.

 

Zoe Saldana a devenit celebra in urma primului film. La inceput putini stiau, insa in scurt timp, vedeta a devenit una dintre cele mai apreciate si considerate un etalon de frumusete la Hollywood. Zoe Saldana a avut aparitii in 2013 in super productia Star Trek: Into Darkness, dar si drama Out of The Furnace, alaturi de Christian Bale si Woody Harrelson.  In 2014, fanii o vor vedea intr-o alta mega productie, Guardians of The Galaxy, un proiect extrem de important pentru cei de la Marvel.

 

Zoe Saldana in 2013

 

 

Regizorul canadian James Cameron este considerat un expert in domeniul filmarilor care folosesc tehnologii revolutionare. Avatar si Titanic, regizate de Cameron, sunt filmele cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei - 2.78 miliarde de dolari, respectiv 1.84 miliarde de dolari. 

 

Actiunea primului film Avatar se petrece in viitor, peste 200 de ani, cand Jake (Sam Worthington), un veteran de razboi paralizat, este trimis pe o planeta indepartata numita Pandora pentru a infiinta o colonie umana si pentru a extrage cat mai multe resurse minerale oferite de aceasta planeta. Pandora este locuita de o rasa umanoida numita Na'vi, o veche civilizatie cu traditii, limba si cultura proprii.In timp ce Jake (Sam Worthington) si alti pamanteni trebuie sa se acomodeze pe luxurianta planeta, civilizatia de pe Pandora protesteaza impotriva noilor veniti. Dupa o serie de evenimente care ii schimba complet modul de gandire, Jake se alatura rasei Na'vi in razboiul impotriva pamantenilor. In plus, acesta se indragosteste de Neytiri (Zoe Saldana), o frumoasa localnica…

 

 

Al doilea film al seriei Avatar va fi lansat in decembrie 2016, iar urmatoarele vor aparea in decembrie 2017, respectiv decembrie 2018. 

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies