marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sam Worthington, starul din Avatar, a fost arestat: uite cum s-a schimbat actorul australian pentru filmul de actiune Ten

Sam Worthington, starul din Avatar, a fost arestat sambata seara, dupa ce a fost implicat intr-o bataie, in fata unui club din Atlanta, in SUA.

Sam Worthington, starul din Avatar, a fost arestat: uite cum s-a schimbat actorul australian pentru filmul de actiune Ten

Conform People.com, s-a folosit spray paralizant pentru a-l calma pe actor si a-i pune catusele. Acesta a fost acuzat de comportament violent in public, insa acuzatiile au fost retrase luni dimineata.

Se pare ca scandalul a inceput dupa ce actorul de 36 de ani nu a fost lasat sa intre intr-un club de catre un bodyguard. Barbatul sustine ca actorul a folosit un limbaj violent si l-a bruscat, scriu cei de la People.

In raportul politiei, paznicul Jerry Link a sustinut ca Sam Worthington era sub influenta alcoolului, l-a imbrancit de doua ori, motiv pentru care a a folosit spray-ul paralizant si i-a pus catuse la mana, pana a sosit politia.

 

Dupa ce acest incident a aparut in ziare, presa australiana l-a numit pe actor o copie a lui Russell Crowe in tinerete, facand legatura cu incidentele din trecutul lui Crowe. Ambii actori sunt de origine australiana, iar Worthington a spus de mai multe ori ca starul din Gladiatorul este un model pentru el.

 

Mai mult, ziarele din Australia au comentat ca noul look al lui Sam seamana foarte mult cu cel pe care Crowe l-a adoptat pentru noua sa productie, Noah. Actorul arata complet schimbat: este chel si poarta barba. Insa, cel mai probabil, noua sa infatisare are legatura cu rolul sau din filmul Ten, in care joaca rolul unui membru in trupa de elita din Brigada Antidrog.

 

Sam Worthington in noiembrie 2012                        Sam Worthington in martie 2012

 

 

"Russell m-a ajutat mult, mi-a dat sfaturi despre cum sa ma impac cu celebritatea. Pentru asta nu exista nicio scoala care sa te educe in sensul asta." a spus Sam intr-un interviu de anul trecut pentru revista Elle.


Sam Worthington se afla in aceasta perioada in Atlanta pentru filmarile noului sau film, Ten in care joaca alaturi de Arnold Schwarzenegger, Josh Holloway si Joe Manganiello.
 

"Ten" are un buget de 40 de milioane de dolari.Scenariul lui Ten poarta semnatura lui Skip Woods (“X-Men Origins: Wolverine”, “A Good Day to Die Hard”, “Hitman”) si urmareste o trupa de elita din Brigada Antidrog, care se razboieste cu cele mai periculoase carteluri din lume. Specializata in operatiuni de teren complexe, aceasta echipa executa un raid strategic in una dintre casele conspirative ale cartelului. Ceea ce pare la prima vedere un raid tipic se transforma intr-un jaf elaborat pe care componentii Brigazii Antidrog l-au premeditat.

Dupa ce fura si ascund milioane de dolari proveniti din traficul de stupefiante, membrii trupei de elita considera ca secretul lor este in siguranta, insa si-au facut dusmani puternici in urma acelei operatiuni ilegale si sunt asasinati unul cate unul de un om din umbra.


Samuel "Sam" Worthington, nascut pe 2 august 1976, este un actor britanic de origine australiana, devenit celebru cu rolul Jake Sully din filmul "Avatar", regizat de James Cameron. Actorul s-a remarcat si in alte filme care au fost bine primite in box-office, precum "Terminator - Salvarea", "Infruntarea titanilor" si "Furia titanilor". Dupa ce a facut "Avatar", cel mai profitabil film din istorie  - 2.7 miliarde de dolari incasari mondiale - Sam Worthington a devenit printre cei mai cautati actori de la Hollywood, in special pentru roluri de actiune. In acest an, actorul a fost prezent in cinematografele din Romania cu thrillerul Man on a Ledge, dar care n-a avut la fel de mult succes precum proiecte sale anterioare precum si cu "Wrath of the Titans". Pentru urmatorii 3 ani, actorul are inca 4 filme in productie, inclusiv Avatar 2, care momentan are ca data de lansare anul  2015.

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Getty
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies