marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sam Worthington, strivit de un monstru gigantic in Wrath of the Titans. Cele mai populare filme cu subiecte mitologice

Pe 30 martie ajung pe marile ecrane noile aventuri 3D ale lui Perseu - Sam Worthington care promite alaturi de Liam Neeson, Ralph Fiennes si Bill Nighy o experienta de neuitat in Wrath of the Titans.

Sam Worthington, strivit de un monstru gigantic in Wrath of the Titans. Cele mai populare filme cu subiecte mitologice

GALERIE FOTO: CELE MAI POPULARE FILME INSPIRATE DIN MITOLOGIA GREACA!

Multi dintre fanii filmelor inspirate din mitologia greaca s-au declarat dezamagiti in 2010 de Clash of The Titans pentru ca la fel ca si Immortals in 2011 a cazut in pacatul de a se concentra doar pe efecte speciale fabuloase, dar cam atat. Critcii, dar si fanii au fost dezamagiti pentru ca pelicula cu Sam Worthington si Liam Neeson n-a avut actiune, suspans si n-a adus nimic nou, ba chiar a incurcat cu totul legendele.


Recent producatorii de la Legendary Pictures au lansat un nou set de imagini pentru sequelul  peliculei  The Clash of the Titans care a facut in 2010 incasari de peste 490 de milioane de dolari la nivel mondial. Si in noua varianta -  Wrath of the Titans regizata de Jonathan Liebesman avem parte de afecte speciale uimitoare si de monstri ca Minotarul, Himera sau Kronos promitator creati.

Wrath of the Titans are un buget  de 100 de milioane de dolari.A trecut aproape un deceniu de la infrangerea eroica a monstruosului Kraken, iar Perseu (Sam Worthington) incearca sa duca o viata linistita de pescar si sa fie un tata ideal pentru fiul sau Helius. Intre timp o lupta pentru suprematie se dezlantuie intre zei si titani, dupa ce ultimii, condusi de liderul lor, Kronos, se elibereaza din adancurile infernului. Cand Hades (Ralph Fiennes) si Ares (Edgar Ramirez) incearca sa-l detroneze pe Zeus ( Liam Neeson)  cu ajutorul lui Kronos, Perseu nu-si mai poate ignora adevarata chemare, aceea de a face din nou ordine in Olimp...


Cu ajutorul razboinicei Regine Andromeda (Rosamund Pike), fiul semizeu al lui Poseidon, Argenor (Toby Kebbell) si al zeului decazut Hephaestus (Bill Nighy), Perseu sa imbarca intr-o calatorie periculoasa pentru a-l salva pe Zeus, a-i inchide pe titani si a salva omenirea.



 



Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies