marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sam Worthington, transformare uimitoare in prima imagine din Wrath of the Titans, cel mai asteptat film al sau inainte de Avatar 2

Actorul britanic de 35 de ani Sam Worthington si-a uimit fanii cu prima imagine din cel mai asteptat film al sau dupa Avatar 2 ( care se va lansa pe marile ecrane in 2014). Actorul ales in 2007 de James Cameron pentru cea mai mare productie a sa apare intr-o poza "sneak peak" din filmul Wrath of the Titans.

Sam Worthington, transformare uimitoare in prima imagine din Wrath of the Titans, cel mai asteptat film al sau inainte de Avatar 2

Imaginea publicata de  Entertainment Weekly a atras atentia fanilor si a presei de specialitate cu o transformare majora pentru Worthington .

Actorul, care dupa rolul din Avatar a ajuns sa lanseze si 5 filme pe an, apare cu cateva kilograme in plus si vizibil imbatranit si cu parul mai lung. Nu e de mirare insa. Actiunea din Wrath of Titans se petrece la 10 ani dupa faptele din Infruntarea titanilor/ The Clash of the Titans din 2010.


Sam Worthington poarta din nou armura lui Perseu, fiul muritor al lui Zeus, aparator al omenirii, impreuna cu nominalizatul la Oscar Ralph Fiennes ca stapanul diabolic al lumii de dincolo Hades.


Wrath of the Titans
continua aventura lui Perseu catre taramul mitic al zeilor, unde incearca sa-l salveze pe Zeus (Liam Neeson) din mainile rudelor sale tradatoare, Ares (Edgar Ramirez) si Hades (Ralph Fiennes). Filmul va fi lansat in Romania in martie 2012.


Pelicula are un buget de peste 150 de milioane de dolari si este regizata de Jonathan Liebesman omul din spatele productiei SF Battle Los Angeles din acest an. In imagine Sam Worthington apare tinand in mana un trident . Este una dintr-o serie de arme faurite de zei pe care Perseu trebuie se la stranga pentru a crea o arma suprema a dezvaluit regizorul.Filmarile pentru Wrath of the Titans, turnat 3D in mare parte in Marea Britanie si Spania sunt incheiate iar filmul se afla in faza de post productie.

 

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU CELE MAI BUNE FILME INSPIRATE DIN MITOLOGIA GREACA

 


Se pare ca subiectele mitologice prind in randul americanilor si nu numai. Acum cateva saptamani granzii de la Warner Bros au anuntat ca vor sa faca Clash of The Titans 3 desi partea a doua nici macar nu a fost lansata.


In 1981, cand a fost lansat filmul original Clash of The Titans, a fost rapid apreciat de catre amatorii genului, fiind considerat un film plin de aventura si mister. Si la 30 de ani la aparitie, pelicula regizata de Desmond Davis, cu Laurence Olivier si Ursula Andress ramane apreciata. Remake-ul din din 2010 cu Sam Worthington a atras fanii in sali datorita efectelor speciale remarcabile.

Filmul The Clash of the Titans - o superproductie 3D cu buget de 120 de milioane de dolari si care a facut incasari la nivel global de 500 de milioane de $ a fost desfiintata de critica de specialitate in 2010 asa ca fanii spera ca partea a doua sa aduca un scenariu mai bun si actiune pe masura. Topul celor 10 filme care au depasit pragul de 1 miliard de dolari incasari


Wrath of the Titans se va lansa pe 30 martie 2012. Pana atunci actorul va putea fi vazut in ianuarie 2012 in thrillerul  Man on a Ledge, regizat de Asger Leth, unde joaca rolul unui politist inchis pentru o crima pe care n-a comis-o si care, eliberat pentru inmormantarea tatalui sau, se pregateste de unul din cele mai spectaculoase furturi de diamante.


 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies