marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sandra Bullock: Gravity a fost cea mai buna decizie din viata mea. Actrita de 49 de ani a stralucit la premiera filmului din New York

Sandra Bullock traieste unul dintre cei mai frumosi ani din viata ei, dupa ce a fost laudata de critici si apreciata pentru interpretarea exceptionala din Gravity, un film pe care-l duce singura in spate. Actrita a declarat recent ca Gravity a  fost cea mai buna decizie din viata ei, conform Huffington Post.

Sandra Bullock: Gravity a fost cea mai buna decizie din viata mea. Actrita de 49 de ani a stralucit la premiera filmului din New York

In ulitimele luni, Sandra Bullock a fost in centrul atentiei in timpul turneului de promovare pentru pelicula Gravity. Recent, Bullock a impresionat inca o data pe covorul rosu, la New York, acolo unde actrita de 49 de ani a stralucit intr-o rochie alba si a eclipsat-o pe mai tanara ei colega de breasla, Emma Watson (23 de ani), care a venit la eveniment tot intr-o rochie alba si scurta.


Actrita a povestit pentru cei de la Huffington Post ca desi a avut ezitari in ceea ce priveste rolul din Gravity, acum isi da seama ca a fost cea mai buna decizie din viata ei. Dupa ce a castigat premiul Oscar in 2010 pentru The Blind Side, vedeta a vrut sa ia o pauza in cariera, pentru a putea trece peste divortul de Jesse James, dar si pentru a petrece timp alaturi de fiul ei adoptat. Dar regizorul Alfonso Cuaron a reusit sa o convinga sa accepte unul dintre cele mai bune roluri din cariera ei.

"Dupa ce am terminat filmul, mi-am dat seama ca a depasit orice alta experienta, a fost incredibil. Ma bucur ca l-am cunoscut pe Alfonso Cuaron, este un om cu totul deosebit. Si asta m-a conving sa accept rolul, sa vad daca ma descurc in primul rand".


 


Bullock a mai spus ca prioritatea ei numarul 1 ramane baieteul ei, dar ca regizorul Cuaron a inteles asta si a ajutat-o: "Le-am explicat ca acum este un moment important pentru baiatul meu, invata sa mearga si nu vreau sa ratez nici un moment de acest gen din viata lui. Dar am fost surprinsa sa vad cata intelegere am primit. Acest film a fost ca unul de familie, toti aveau copii si am fost o mare familie pe platouri. I-am spus de la inceput ca ma dedic in fiecare zi 100% filmarilor, atat timp cat si fiul meu e mulumit. Pana la urma a iesit bine" a mai declarat actrita.

Filmarile au fost o adevarata provocare pentru ea, pentru ca in majoritatea timpului a stat legata de fire, a invatat tehnici noi,  a simulat gravitatia zero si a fost mai mereu singura pe platou, din moment ce in 90% din film apare doar ea. "Sincer, imi parea rau mereu pentru ea, a avut conditii grele de munca. Era in bezna, singura si legata de fire. " a povestit Cuaron.

 

 

 

Bullock a declarat ca a trebuit sa isi depaseasca limitele cu acest rol, dar nu regreta absolut nimic: "Cand nu reusesti sa faci ceva, te frustrezi. Simti ca n-ai control si asta te poate darama.  Nu m-am simtit deloc in elementul meu la filmari, abia dupa ce am terminat mi-am dat seama de frumusetea lucrurilor si ce am realizat. In fiecare zi invatam ceva nou".

Drama SF despre spatiu a lui George Clooney si Sandra Bullock se anunta a fi la fel de captivanta ca 2001: Odiseea spatiala, celebrul film al lui Stanley Kubrick. Filmul, cu buget de 80 de milioane de $, prezinta doi astronauti, o femeie si un barbat, care sunt singurii supravietuitori in urma unui accident petrecut pe o statie spatiala. Cei doi astronauti fac tot posibilul sa se intoarca pe Terra, inainte ca un alt dezastru sa se intample.

 

Sursa foto: Getty
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies