marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

SCANDALOS! Animale tratate cu bestialitate pentru a ajunge staruri in filme! VIDEO

Animalele sunt antrenate cu cruzime si bestialitate pentru a ajunge vedete in filmele de la Hollywood!


SCANDALOS! Animale tratate cu bestialitate pentru a ajunge staruri in filme! VIDEO

articole relationate

Asociatia iubitorilor de animale a lansat pe internet un videoclip socant in care Tai, elefantul ce apare in filmul “Water for Elephants” alaturi de Reese Witherspoon si Robert Pattinson este ranit cu carlige si socuri electrice.


Conform Animal Defenders International, elefantul Tai din noul film  Water for Elephants a fost abuzat in urma cu 5 ani la antrenamente.
 

Jan Creamer, unul din liderii “Animal Defenders International” a declarat: “Cred ca Reese Witherspoon si Robert Pattinson ar fi stupefiati sa afle cum a fost tratat acest animal si prin ce a trecut el. Prin vizite se pot monitoriza doar o parte din lucrurile care se intampla acolo, adevaratele antrenamente tinandu-se in secret”.

 

Militantii pentru drepturile animalelor refuza sa vizioneze filmul Water for Elephants si incurajeaza publicul sa reactioneze la fel.

Chiar daca nici una din filmari nu a fost realizata in timpul antrenamentelor pentru aceasta noua productie, multi sunt de parere ca astfel de proteste ar putea trage un semnal de alarma pentru ca producatorii de la Hollywood sa ia masuri. Producatorii filmului au negat vehement ca animalul ar fi fost abuzat in vreun fel.

 

Mai jos puteti urmari filmarile care au iscat controverse.

ATENTIE, unele din aceste imagini pot fi socante!

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies