marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai celebre scandaluri sexuale la Hollywood!

Copii din flori, mariaje distruse, scandaluri sexuale… toate ies la iveala odata ce devii star la Hollywood.

Cele mai celebre scandaluri sexuale la Hollywood!

Arnold Schwarzenegger are un copil din flori

Cam la o saptamana dupa ce au facut oficiala despartirea s-a aflat si motivul, socant, pentru care cei doi au incheiat o casnicie de 25 de ani: dupa ce a renuntat la postul de guvernator, Schwarzenegger i-a spus nevestei ca este tatal unui copil pe care l-a procreat cu mai bine de 10 ani in urma, impreuna c-o membra a staff-ului. De asemenea a declarat ca intelege sentimentele de manie si dezamagire pe care familia le simte.


Sotul lui Sandra Bullock este infidel prin definitie

Ca tot a facut un film cu “zona oarba” (The Blind Side), la opt zile dupa ce actrita a primit un Oscar, o drama personala i-a zguduit fericirea – un model de tatuaje si stripperita in timpul liber, s-a confesat in presa ca are relatii sexuale cu sotul lui Bullock… de vreo cinci ani.

Jesse James a negat acuzatiile, dar totusi si-a cerut scuze sotiei si copiilor pentru judecata sa cam absenta, am spune noi. Apoi mai multe femei au inceput sa recunoasca aventurile cu James, pana cand cei doi au divortat urmand ca James sa-si scrie memoriile si sa se logodeasca cu artista de tatuaje, Kat Von D.

Drama Siennei Miller

In 2005 Jude Law a recunosc ca a inselat-o pe Miller cu bona. A declarat ca este profund rudinat si trist pentru ca a ranit-o pe Sienna si pe oamenii apropiati. Am inteles, ii pare rau c-a fost prins, nu ca a inselat. Trei ani mai tarziu, Miller, a invatat de la cei mai buni (se pare) c-a fost prinsa pupandu-l pe Balthazar Getty, barbat insurat care are patru copii.

Diana si Charles, aventuri mutuale… sau pana cand moartea ii va desparti

Intr-un interviu explosiv din 1995 Printesa Diana a recunoscut c-a avut o aventua cu instructorul sau de echitatie, James Hewitt, ba chiar a declarat ca-l adora. Intre timp Charles n-a stat degeaba, a avut o relatie (cine mai stie cat de lunga?) cu Camila Parker-Bowles.

La putin timp dupa interviu Regina Elisabeta a II-a a sugerat ca cei doi sa divorteze. Separarea a avut loc in august 1996 din care Diana a castigat simpatia publicului. Un an mai tarziu moare intr-un mod misterios in accident de masina.

O alta femeie in peisajul Reese Witherspoon - Ryan Phillippe

Zvonurile au inceput sa circule in 2006 cand se presupunea ca Ryan a inceput o legatura amoroasa cu colega lui de platou, Abbie Cornish. Asta n-ar fi fost nimic daca n-ar fi fost insurat cu Reese Witherspoon.

Philippe a negat tot si spune ca a avut probleme in casnicie inainte s-o cunoasca pe Abby (ea fiind probabil cireasa de pe tort), dar inainte ca divortul sa se definitiveze el iesea la plimbari cu noua iubita. N-au avut trai lung, s-au despartit in 2010. De ce credeti? Da, ati ghicit. Se pare c-a inselat-o!

Hugh Grant si prostituatele

Grant e complet nebun! Cum sa apelezi la o prostituata cand ai o relatie cu modelul britanic Liz Hurley? Nu numai ca a avut relatii sexuale cu ea, dar a mai fost si arestat in timp ce… Dar ea, l-a iertat si-au mai iesit cativa ani, vreo 5… dupa care s-au despartit.

Woody Allen a inselat cu fiica iubitei

“Inima vrea ce vrea” spune Allen si nu se contrazice, mai ales cand incepe o relatie cu Soon-Yi Previn, fiica de 22 de ani adoptata de fosta iubita, Mia Farrow. Totul se intampla in 1992 si Farrow a aflat de relatie dupa ce a gasit intamplator niste poze cu fiica-sa goala, facute iubitul sau. Cam complicat, nu? Chiar daca n-a fost tatal lui Soon, el era prezentat in presa ca fiind unul, ceea ce-l face, la nivel mediatic, un regizor incestuous.

A avut loc un process urat, Farrow cerand custodia celor trei copii, doi adoptati si unul biologic si apoi ea l-a acuzat ca ar fi molestat-o pe fiica lor in varsta de sapte ani, Dylan. Un judecator a spus ca dovezile nu-s concludente, dar Farrow a castigat custodia.

In 1997 Allen si Soon Yi s-au castorit si fiul sau biologic a declarat: "Tata s-a insurat cu sora’mea. Asta ma face pe mine fiul si cumnatul sau. Asta este o altfel de incalcare a moralitatii. Nu pot avea o relatie cu tata si in acelasi timp sa fiu moral.”

Meg Ryan i-a dat liber lui Quaid pentru Crowe

In vara lui 2000, Meg Ryan, "draguta" Americii a tinut primele pagini de ziar cand s-a aflat ca a inceput o relatie cu colegul sau de platou, Russel Crowe. Nu au fost numai barfe, ci si poze cu porumbeii indragostiti tinundu-se de mana. Problema era ca Ryan avea un sot, actorul Dennis Quaid. Au divortat si ea a declarat ani mai tarziu ca povestea adevarata a fost ca si Quaid a inselat-o si ca ii pare rau ca nu a luat escapadele sale mai in serios. Se pare ca producatorii au luat-o pe a ei pentru ca scandalul i-a influentat negativ  cariera.

Ethan Hawke i-a dat flit lui Uma

In timp ce era casatorit cu Uma Thurman, actorul a inceput ce unii au numit o prietenie nepotrivita cu colega sa de platou de 22 de ani, Jenny Perzow.

A inceput s-o sune de patru ori pe zi, conform unei surse publicate in People si chiar a incercat s-o convinga pe Perzow sa mearga in Paris pentru urmatorul sau film. Cuplul a divortat in 2004, dar Hawke si-a dat arama pe fata cand a lasat-o gravida si apoi a luat-o de nevasta pe fosta bona a copiilor pe care-i are cu Thruman.

Sursa: .life.com/


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies