marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scarlett Johansson a iesit din cursa pentru Globurile de Aur. Motivul pentru care interpretarea din Her nu a fost luata in considerare

Conform unor surse, Asociatia „The Hollywood Foreign Press” a socotit interpretarea lui Scarlett Johansson din cadrul peliculei „Her” drept neeligibila. Un reprezentat al asociatiei a confirmat pentru TheWrap faptul ca aceasteia i s-a retras nominalizarea deoarece aparitia sa fizica este inexistenta pe tot parcursul peliculei. 

Scarlett Johansson a iesit din cursa pentru Globurile de Aur. Motivul pentru care interpretarea din Her nu a fost luata in considerare

Lansat la Festivalul de Film de la New York, pelicula aduce in prim plan o poveste de dragoste neobisnuita, intre un barbat singuratic, Theodore (Joaquin Phoenix), care incepe sa aiba sentimente pentru un program digital, Samantha, care ar trebui sa il ajute sa isi organizeze ziua, program a carui voce ii apartine lui Scarlett Johansson. Motivul excluderii sale este clar: spectatorii nu o vad deloc in film, ea fiind prezenta doar cu vocea pe care o imprumuta personajului ei.

Desi a fost eliminata de la Globurile de Aur, ea este inca in cursa in cadrul premiilor Screen Actors Guild Awards si Academy Awards. Actrita in varsta de 29 de ani a luat recent, in luna noiembrie, premiul pentru „Cea mai buna actrita” la Festivalul de Film de la Roma. De asemenea, este considerata de catre Warnes Bros. drept „Cea mai buna actrita in rol secundar”, alaturi de Oprah Winfrey („ The Butler”), Lupita Nyong'o („12 Years A Slave”), June Squibb („Nebraska”), Jennifer Lawrence („American Hustle”) si Julia Roberts („August: Osage County”). Dintre acestea, Winfrey, Nyong'o and Squibb sunt cele mai plauzibile sa primeasca o nominalizare la Oscar.



Cu o interpretare de exceptie a frumoasei actrite, cei de la Warner Bros. au luat in mod serios in calcul varianta de a intra in cursa pentru Oscar, Scarlett Johansson devenind una dintre favorite pentru statueta la categoria pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar, desi spectatorii nu o vad deloc in film, ea fiind prezenta doar cu vocea pe care o imprumuta personajului ei, un program pe calculator. Cu toate ca prezinta o poveste neobisnuita, filmul a primit numeroase recenzii favorabile din partea criticilor, cele mai multe facand referire la performanta remarcabila a actritei.

Scarlett nu a primit nicio nominalizare la Oscar pana acum, castigand insa 4 Globuri de Aur, cele mai multe fiind primite pentru pelicula „Match Point”.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies