marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scarlett Johansson a renuntat la imaginea de blonda sexy: cum arata acum cea mai dorita actrita din lume

Daca ii rugam pe toti domnii din lume sa intocmeasca un top 5 cele mai sexy femei, suntem sigure ca peste jumatate dintre ei ar nominaliza-o pe Scarlett Johansson in primele pozitii. Si nu doar trupul ei clepsidra e cel care si-ar asuma meritul pentru nominalizare, ci si suvitele ei blonde.

Scarlett Johansson a renuntat la imaginea de blonda sexy: cum arata acum cea mai dorita actrita din lume

E tanara, sexy, talentata si pana nu demult facea parte din grupul celor mai sexy blonde din lume. Odata cu sarcina, Scarlett a luat cateva kilograme in plus si si-a chimbat aspectul fizic, ceea ce ar putea provoca schimbari in preferintele domnilor.

Recent, actrita in varsta de 29 de ani a fost surprinsa pe strazile din New York tinandu-se de mana cu logodnicul ei si etaland un nou look, total diferit de ceea ce am vazut pana acum: viitoarea mamica a renuntat la suvitele lungi in favoarea unei tunsori baietesti, scurte.

 

 


Imbracata intr-o salopeta din blugi, un tricou alb si simplu si pantofi tip Oxford in picioare, Scarlett a incercat sa treaca neobservata si si-a pus chiar ochelari de soare in speranta ca paparazzi si fanii o vor ignora. Din pacate pentru ea, planul nu a functionat, iar acum imaginile cu noul ei look circula pe internet.

 

 

 

Intre timp, actrite se bucura de succesul noului ei film, Lucy, un science-fiction regizat de Luc Besson, in care ea este singura fiinta de pe Pamant ce isi poate folosi capacitatea cerebrala la maxim. Filmul a debutat cu 44 de milioane de dolari in SUA, depasind blockbusterul cu pretentii Hercules, cu Dwayne Johnson

 

Vezi mai multe imagini pe perfecte. ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies