marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scarlett Johansson l-a batut pe Dwayne Johnson in box-office: filmul Lucy l-a depasit pe Hercules si este cel mai urmarit film al momentului in SUA

Scarlett Johansson a reusit sa-l bata pe Dwayne Johnson in box-office-ul din SUA, acolo unde filmul Lucy s-a clasat pe primul loc in box-office, depasind super productia Hercules, cu starul american. Asteptarile erau mari pentru Hercules, care a avut un buget mult mai mare decat Lucy, in jurul cifrei de 200 de milioane de dolari.

Scarlett Johansson l-a batut pe Dwayne Johnson in box-office: filmul Lucy l-a depasit pe Hercules si este cel mai urmarit film al momentului in SUA


Filmul SF Lucy, de Luc Besson, cu Scarlett Johansson si Morgan Freeman, s-a situat pe primul loc in box office-ul nord-american inca din weekendul premierei, cu incasari de 44 de milioane de dolari.

Scarlett Johansson este Lucy, o tanara care traieste in Taipei si este obligata de mafia locala sa transporte droguri in propriul corp. Un eveniment neprevazut face ca drogul sa se raspandeasca in corpul lui Lucy, dar, in loc sa isi afle sfarsitul in urma unei supradoze, tanara capata puteri colosale, fiind in stare sa absoarba cunostinte instantaneu si sa miste lucruri cu forta mintii. Odata cu dobandirea noilor superputeri, Lucy pune la cale razbunarea, informeaza boxofficemojo.com.
 

 

 

Pe pozitia a doua in box office-ul nord-american s-a situat tot o premiera, filmul de aventuri Hercules, cu Dwayne Johnson, John Hurt si Ian McShane, care a avut incasari de 29 de milioane de dolari de vineri pana duminica. Chinuit de amintirea unui pacat din trecut, Hercule devine mercenar, iar, alaturi de cinci camarazi devotati, porneste spre vechea Grecie, punandu-se in slujba celor bogati si folosindu-se de reputatia sa legendara pentru a-si intimida dusmanii. Insa, cand conducatorul Traciei si fiica acestuia ii cer ajutorul pentru a invinge un salbatic si inspaimantator comandant militar, Hercule vede in asta o ocazie de a face ca binele sa triumfe, iar dreptatea sa iasa la iveala.
 

 

 

 

Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto


Modifică setările cookies