marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scarlett Johansson a stralucit la premiera filmului Captain America: The Winter Soldier. Cum arata la prima ei aparitie dupa ce a anuntat ca este insarcinata

Aseara, Hollywood-ul a fost invadat de super eroi, la premiera mondiala a blockbuster-ului Captain America: The Winter Soldier. Scarlett Johansson a fost cea care a atras atentia, fiind la prima aparitie in public dupa ce a anuntat ca este insarcinata.

Scarlett Johansson a stralucit la premiera filmului Captain America: The Winter Soldier. Cum arata la prima ei aparitie dupa ce a anuntat ca este insarcinata

Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson si Sebastian Stan au venit pe covorul rosu la premiera filmului Captain America: The Winter Soldier. Sute de fani au venit sa ia autografe si sa faca poze cu unele dintre cele mai mari staruri de film din lume.

 

Scarlett Johansson a aratat impecabila si si-a aratat silueta impecabila, desi este gravida. Actrita de 29 de ani a radiata de fericire si a salutat multimea de fani. Imbracata intr-o fusta neagra dantelata si o bluza alba din acelasi material, Scarlett a aratat impecabil si abia se observa ca este gravida in cateva luni.

 

 

 

Toata lumea din echipa Marvel s-a bucurat pentru actrita, inclusiv presedintele Marvel, Kevin Feige: "Prima reactie a fost de bucurie, sunt foarte fericit pentru ea. A doua reactie a fost sa regandesc programul de filmari, dar nu vom schimba nimic in script" Scarlett trebuie sa inceapa filmarile la The Avengers 2: Age of Ultron, insa sustine ca sarcina nu va afecta povestea sau filmarile, asa cum sustineau primele zvonuri.

 

Starul filmului, Chris Evans, a venit la premiera insotit de mama sa. Actorul a fost foarte bine dispus si a facut poze cu fanii. Si romanul Sebastian Stan a atras atentia cu aparitia sa, fiind unul dintre cei mai atragatori actori de la Hollywood in acest moment.

 

 

 

 

In partea a doua a aventurilor Capitanului America, eroii filmului vor avea parte de momente si mai spectaculoase. Chris Evans a invatat arte martiale mixte pentru “Captain America: The Winter Soldier”, iar in scenele de bataie din film va executa miscari de Parkour, Jiu Jitsu brazilian, karate si box. Creatorii filmului au considerat ca din moment ce personajul este adus in timpurile noastre, dobandeste si niste noi tehnici de lupta.

 

Sebastian Stan, actorul de origine romana, care il joaca pe eroul negativ Winter Soldier, a trecut si el prin antrenamente drastice. El a invatat tehnici de lupta si cum sa manuiasca diverse arme, iar intre scene continua antremanentul pe platouri, dar se ajuta de un cutit fals.

 

 

 

 

Captain America: The Winter Soldier este partea a doua a productiei din 2011 cu Chris Evans. Filmul care se va lansa pe 4 aprilie 2014 va continua finalul productiei The Avengers care a facut in 2012 incasari de 1.4 miliarde de $. Daca povestea din primul film era plasata in timpul celui De Al Doilea Razboi Mondial, actiunea este plasata de aceasta data in prezent, in conexiune cu actiunea din The Avengers. Captain America ii are alaturi pe frumoasa Black Widow (Scarlett Johansson) si pe Nick Fury (Samuel L. Jackson) si incearca sa se adapteze la lumea noua in care se afla, dar si la pericolele iminente care ameninta sa o distruga. De curand, cei de la Marvel au anuntat ca va exista si un al treilea film de sine statator cu super eroul interpretat de Chris Evans. Filmul ajunge in Romania pe 4 aprilie 2014 si este adus in Romania de Forum Film.

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies