marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scarlett Johansson, actrita cu cel mai mare salariu primit vreodata pentru un film: va fi platita cu peste 20 de milioane de $ pentru The Avengers 2

Presa britanica a aflat de faptul ca toti actorii principali din blockbusterul  The Avengers/ Razbunatorii vor primi salarii aproape duble pentru partea a doua a mega productiei regizate de Joss Whedon.

Scarlett Johansson, actrita cu cel mai mare salariu primit vreodata pentru un film: va fi platita cu peste 20 de milioane de $ pentru The Avengers 2


GALERIE FOTO: 25 DE IMAGINI DIN CARIERA LUI SCARLETT JOHANSSON

Publicatia The Sun scrie ca Scarlett Johansson poate ajunge actrita cu cel mai mare salariu primit vreodata pentru un film depasind-o pe Angelina Jolie.


Lui Scarlett studiourile Mavel si Disney ii vor oferi 20,5 milioane de dolari pentru a juca din nou rolul super eroinei Natasha Romanoff / Black Widow. Angelina Jolie a primit un salariu de 20 de milioane de $ pentru Salt in 2010 si de 19 milioane de $ pentru The Tourist,  tot in 2010.


Fiind singurul personaj feminin super erou din film,  fanii cred ca  Scarlett Johansson este un element cheie pentru succesul productiei The Avengers care a facut incasari mondiale de 1,4 miliarde de $.

"Scarlett Johansson este cea mai in voga actrita a momentului la Hollywood si includerea ei in sequelul de la The Avengers este obligatorie" - cred producatorii. 
 

Robert Downey Jr, Chris Hemsworth si Jeremy Renner vor primi si ei salarii marite considerabil. In acest an Robert Downey Jr. a strans o mica avere de pe urma blockbusterului  The Avengers/ Razbunatorii  a scris acum cateva luni Hollywood Reporter.


Actorul de 47 de ani si-a negociat contractul la sange cu cei de la Marvel si a reusit ca in urma procentelor din incasarile facute de The Avengers/ Razbunatorii sa-si ridice salariul la 50 de milioane de $.  Cu acesti bani actorul premiat cu Globul de Aur  isi asigura o prezenta in urmatorul top Forbes cu cele mai bogate staruri in 2013.
 


Chris Hemsworth, Chris Evans, Jeremy Renner si Mark Ruffalo au primit intre 2 si 3 milioane de $  pentru filmarile de la The Avengers/ Razbunatorii.


GALERIE FOTO: 25 DE IMAGINI DIN CARIERA LUI SCARLETT JOHANSSON



Jeremy Renner si Scarlett Johansson in 2012


 

Scarlett Johansson si Sandra Bullock in 2010 la MTV Movie Awards



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies