marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scarlett Johansson: barbatul care a furat pozele nud ale actritei, condamnat la 10 ani de inchisoare

Hackerazzi, asa cum a fost numit barbatul care a a piratat conturile de e-mail ale unor vedete de la Hollywood, inclusiv cel al actritei Scarlett Johansson, si a difuzat apoi pe internet imagini nud cu artista americana a fost condamnat la 10 ani de inchisoare.

Scarlett Johansson: barbatul care a furat pozele nud ale actritei, condamnat la 10 ani de inchisoare

GALERIE FOTO: ACTRITELE CARE S-AU FACUT DE RAS CU POZE NUD POSTATE PE INTERNET


Christopher Chaney, in varsta de 36 de ani, a fost condamnat la o pedeapsa de 10 ani de inchisoare si la plata unor daune de 76.000 de dolari actritei Scarlett Johansson, cantaretei Christina Aguilera si artistei Renee Olstead, care figureaza printre alte cateva zeci de persoane ale caror adrese de e-mail au fost piratate.
Chaney a pledat vinovat in luna martie si risca o pedeapsa de 121 de ani de inchisoare, daca toate cele 26 de capete de acuzare ar fi fost retinute.Judecatorul a considerat ca faptele acuzatului au dovedit "un dispret incredibil la adresa victimelor". Christopher Chaney a urmarit doua dintre ele timp de mai bine de 10 ani.

"Interceptarile telefonice ilegale i-au permis lui Christopher Chaney sa aiba acces la e-mail-urile trimise de aproape 50 de victime si sa vada informatii personale", a subliniat procurorul Andre Birotte Jr."Christopher Chaney se face vinovat de faptul ca a obtinut zeci de fotografii private pe care le-a difuzat pe internet unde toata lumea putea sa le vada. Aceasta actiune a lui tine de criminalitatea online si este o amenintare reala pentru toti americanii. Toata lumea trebuie sa fie atenta cu informatiile personale pe care le posteaza pe internet", a adaugat el.
 

GALERIE FOTO: 25 DE IMAGINI DIN CARIERA LUI SCARLETT JOHANSSON


Christopher Chaney a fost arestat de FBI in octombrie 2011 , dupa o ancheta de aproape 11 luni. El a piratat adresele online a aproape 50 de vedete, in special femei tinere, precum Mila Kunis, Scarlett Johansson si Christina Aguilera.

 

Scarlett Johansson a explicat, in urma cu ceva vreme care este misterul acelor poze indiscrete care i-au facut viata un calvar in acest an: "Acele poze sunt vechi, cred ca au trei ani cel putin. I-am trimis pozele sotului meu (Ryan Reynolds) pe vremea cand inca eram casatoriti. Nu vad nimic gresit in asta. Nu e ca si acum as face un film porno, desi nu e nimic gresit nici in asta."  a clarificat frumoasa actrita.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies