marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scarlett Johansson, un inegalabil sex simbol: actrita a primit o stea pe Walk Of Fame

Frumoasa actrita nominalizata de 4 ori la Globurile de Aur a primit ieri o stea pe Walk Of Fame

Scarlett Johansson, un inegalabil sex simbol: actrita a primit o stea pe Walk Of Fame

GALERIE FOTO: 25 DE IMAGINI DIN CARIERA LUI SCARLETT JOHANSSON

Actrita care face parte din randul super eroilor care au cucerit in aceasta saptamana cinematografele din lumea intreaga cu filmul The Avengers/Razbunatorii a fost sclipitoare pe Hollywood Boulevard.

Vedeta de 27 de ani a fost insotita de colegul Jeremy Renner si a dezvaluit ca va juca pe Broadway rolul lui Maggie in piesa The Cat in the Broadway, o adaptare dupa Cat On A Hot Tin Roof a lui Tennessee Williams.


Actrita este implicata in aceasta perioada intr-un film extrem de asteptat de toata lumea - Hitchcock unde joaca alaturi de Anthony Hopkins si Jessica Biel. Filmul regizat de Sacha Gervasi va relata experientele traite de Hitchcok in timpul filmarilor pentru thrillerul "Psycho" la sfarsitul anilor '50.


Scenariul este semnat de John McLaughlin, iar producatorii sunt Ivan Reitman, Joe Medjuck si Tom Pollack, prin Montecito Picture Company, alaturi de Tom Thayer. Anthony Hopkins e Hitchock, Helen Mirren este nevasta sa Alma Reville, James D'Arcy e Anthony Perkins, iar Scarlett Johansson e Janet Leigh.



Scarlett Ingrid Johansson s-a nascut pe 22 noiembrie 1984 in New York, SUA. Mama ei este de origine poloneza, iar tatal ei de origine daneza si are un frate geaman, Hunter, nascut la trei minute dupa ea. A crescut intr-o familie linistita cu venituri mici si impinsa de mama ei a facut Scoala de teatru din Manhattan pe care a terminat-o in 2002.


Scarlett a inceput sa joace in filme din copilarie, dupa ce mama ei a inceput sa o duca la auditii. Si-a facut debutul in film la noua ani, ca fiica lui John Ritter in comedia “North”. In urma micilor roluri din “Just Case”(1995), si “Lucy Feel” in 1996. Johansson a devenit celebra odata cu rolul adolescentei din filmul "Imblanzitorul de cai" (1998). S-a consacrat ulterior prin partituri precum cele din "Rataciti printre cuvinte/ Lost in Translation", pentru care a castigat premiul BAFTA, si "Fata cu cercel de perla", "Cantec de iubire", "Match Point", "Jurnalul unei dadace", "Vicky Cristina Barcelona" si "Cealalta mostenitoare Boleyn".

 

In 2009, si-a facut debutul pe Broadway jucand rolul lui Catherine Carbone in drama “A View From The Bridge”. Are 4 nominalizari la Globurile de Aur si este apreciata pentru colaborarea ei alaturi de Woody Allen.


Scarlett este considerata un “inegalabil sex simbol” de catre Channel, si apare in mod regulat in top 10 al “Celor mai sexy femei din lume”. In noiembrie 2006 a fost numita “Cea mai sexy femeie in viata” de catre revista Esquire.


Este ambasador global pentru ajutarea si dezvoltarea agentiei Oxfam, agentie care ofera solutii pentru saracie. A fost casatorita cu actorul Ryan Reynolds in perioada 2008-2010. A avut relatii cu Sean Penn si Joseph Gordon-Levitt iar in 2011 a fost implicat intr-un scandal urias dupa ce o serie de fotografii nud ale ei au fost furate de pe telefonul mobil si postate pe internet.


Scarlett Johansson  la 12 ani



Sursa foto: Getty

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies