marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Omenirea nu este inca pregatita pentru ea: Scarlett Johansson are puteri paranormale in primul trailer pentru Lucy, film regizat de Luc Besson

S-a lansat primul trailer pentru Lucy, o productie science-fiction regizat de Luc Besson, cunoscut pentru seriile Transporter sau Taxi. Eroina este jucata de Scarlett Joahnsson, alaturi de care apare si Morgan Freeman.

Omenirea nu este inca pregatita pentru ea: Scarlett Johansson are puteri paranormale in primul trailer pentru Lucy, film regizat de Luc Besson

Universal Pictures a lansat primul trailer pentru thrillerul "Lucy", in regia lui Luc Besson ("The Fifth Element"). Filmul se anunta a fi unul cu o poveste captivanta, dar si cu scene de actiune care iti taie respiratia.

 

 

 

 

 

Lucy (Scarlett Johansson) este angajata sa transporte o cantitate de droguri, insa dupa ce o cantitatea ingerata ii patrunde in organism, aceatsa capata puteri supranaturale si este o adevarata masinarie de ucis. Nu numai ca drogurile o transforma pe  intr-o luptatoare desavarsita, dar ii dau si abilitati speciale: poate vedea viitorul, are puternic telekinetice si nu simte durerea.  Regizat de celebrul Luc Besson, filmul ii mai are in distributie pe Morgan Freeman si Analeigh Tipton.

 

 

 

 

Regizor, scenarist si producator, Luc Besson este proprietarul companiei EuropaCorp, prin intermediul careia a produs peste 50 de filme intr-o cariera de peste un sfert de secol. Besson a inceput sa scrie povesti din plictiseala - se spune ca a terminat primele versiuni ale scenariilor "Al cincilea element" si "Marele albastru" pe cand era adolescent. Criticii il identifica pe Besson drept o figura centrala a miscarii Cinéma du look (stil extrem de specific si de vizual prezent in cinematografia anilor '80 - inceputul anilor '90). "Metroul", "Marele albastru" si "Nikita" sunt considerate exemple ale acestei scoli stilistice, care prefera stilul substantei si spectacolul povestii. in ultimii ani, Besson a scris si a produs nenumarate filme de actiune, precum seriile "Taxi" si "Curierul" si peliculele "Sarutul Dragonului" si "Dresat pentru a ucide", ambele cu Jet Li.

 

 

 

Luc Besson va produce acest film prin intermediul companiei sale EuropaCorp, al carei CEO este cunoscutul actor Christophe Lambert. "Lucy" va avea lansarea in Marea Britanie pe 22 august 2014.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies