marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scarlett Johansson s-a logodit: cum arata viitorul sot al uneia dintre cele mai frumoase actrite din lume

Actrita americana Scarlett Johansson s-a logodit cu iubitul ei, jurnalistul francez Romain Dauriac. "S-au logodit si sunt foarte fericiti", a declarat o sursa din anturajul cuplului.

Scarlett Johansson s-a logodit: cum arata viitorul sot al uneia dintre cele mai frumoase actrite din lume


Agentul de presa al actritei Scarlett Johansson nu a comentat aceasta informatie, noteaza site-ul revistei People.

Potrivit revistei People, Romain Dauriac a cerut-o in casatorie pe Scarlett Johansson in urma cu o luna, iar inelul de logodna este unul vintage, in stilul Art Deco.


Scarlett Johansson a fost casatorita cu actorul canadian Ryan Reynolds, de care a divortat in decembrie 2010. Artista americana a avut apoi o relatie de cateva luni cu actorul american Sean Penn.

 

 


Scarlett Johansson s-a remarcat la varsta de 12 ani, jucand alaturi de Robert Redford in filmul "Imblanzitorul de cai/ The Horse Whisperer", in 1998. Dupa acel rol, Scarlett Johansson a devenit o actrita de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizari la Globul de Aur si a castigat un premiu Tony pentru evolutia sa din piesa de pe Broadway "A View from a Bridge", s-a remarcat in filme precum "Rataciti printre cuvinte/ Lost in Translation", pentru care a castigat premiul BAFTA, dar si "Fata cu cercel de perla", "Cantec de iubire", "Match Point", "Jurnalul unei dadace", "Vicky Cristina Barcelona" si "Cealalta mostenitoare Boleyn".

 

 


In ultimii ani, actrita americana s-a remarcat si in filmele de actiune, interpretand personajul Black Widow din filmele "Razbunatorii/ The Avengers" si "Iron Man 2". Ea va incepe sa filmeze pentru "Lucy", un thriller de actiune regizat de Luc Besson, dupa incheierea filmarilor de la "Captain America: The Winter Soldier".

Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies