marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Don Jon: Scarlett Johansson si Joseph Gordon-Levitt apar in scene fierbinti in noul trailer pentru filmul care aduce o poveste moderna a lui Don Juan

Filmul, cunoscut initial sub numele “ Don Jon’s Addiction” reprezinta debutul in regie a talentatului actor Joseph Gordon-Levitt, cu o distributie impresionanta care aduce povestea unui Don Juan contemporan dependent de filme porno.

Don Jon: Scarlett Johansson si Joseph Gordon-Levitt apar in scene fierbinti in noul trailer pentru filmul care aduce o poveste moderna a lui Don Juan

Un clip numit "Call Me" al filmului „Don Jon” promite un film spumos cu accente pe placerile pacatoase ale unui tanar care isi imparte viata intre familie, prieteni, distractie, femei si filme sexy. Cum va evolua aceasta dependenta si cine va avea un cuvant de spus in privinta asta, ramane de vazut. 

 

Scarlett Johansson si Joseph Gordon-Levitt sunt protagonistii unei scene sexy din filmul Don Jon, care a reusit sa electrizeze critcitii de peste Ocean, numindu-l "amuzant, sexy si inteligent".

 

 

Jon Martello, actorul principal al acestui film, este un barbat usor narcissist care mai presus de orientarile specifice oricarui tanar -familie, prieteni si femei- adora filmele… deocheate. Aceasta pasiune a sa e pusa la grea incercare in momentul in care Barbara Sugarman (Scarlett Johansson) apare in viata lui si refuza sa se culce cu el de la prima intalnire; provocandu-l astfel sa treaca de superficialitatea acestor placeri catre adevarata cunoastere a persoanelor de langa el. 

 

Cum deja a trecut mult timp de cand am fost rasfatati cu trailer-ul mai mult decat promitator care anunta un film incendiar demn de urmarit, producatorii s-au hotarat sa mai anime putin audienta prezentand o scena fierbinte in care cei doi actori principali se afla la usa Barbarei sarutandu-se cu pasiune. In ciuda tuturor asteptarilor, aceasta nu continua cu o secventa in care cei doi fac dragoste ci... cu o usa inchisa drept in nasul lui Don Juan.  



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies