marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scena care va deschide filmul Spectre are 1500 de figuranti. Cum arata momentul spectaculos din urmatorul film din seria James Bond

Spectre va fi cel mai scump film din franciza James Bond, dupa ce jurnalistii au aflat ca productia a ajuns la un buget de 300 de milioane de dolari.

Scena care va deschide filmul Spectre are 1500 de figuranti. Cum arata momentul spectaculos din urmatorul film din seria James Bond

Anul trecut, filmarile pentru Spectre depasisera deja bugetul urias, asa cum a reiesit din niste mailuri private dintre sefii Sony, care "au scapat" pe internet.


Acum, fanii au un preview al scenei de deschidere din film. Site-ul Uproxx a posta un video cu o scena spectaculoasa, numita "Festival of The Dead", care va fi in deschiderea filmului. Numai scena respectiva a avut nevoie de 1500 de figuranti si infatiseaza diversi participanti la un festival, acoperiti cu masti sinistre si costume create special.


Regizorul Sam Mendes a declarat ca a vrut ca "publicul sa intre din prima intr-o scena complexa si o atmosfera neobisnuita".

 

Regizorul Sam Mendes revine la carma filmarilor, dupa un succes fenomenal avut cu Skyfall, care a facut incasari de 1 miliard de dolari. Christoph Waltz, Monica Bellucci, Lea Seydoux, Ben Wishaw si Ralph Fiennes fac parte din distributie.
 

In primul teaser, fanii descopera ca James Bond este din nou urmarit de un dusman, care ii stie un secret din trecut. Fara sa divulge prea mult, trailerul ii pune in asteptare pe fani, mai ales ca arata si cateva cadre, dar nevizibile, in care apare si Christoph Waltz, despre care presa a scris ca va juca rolul negativ central.

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies