marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Daniel Craig, in primul poster oficial pentru Spectre: James Bond, seducator si periculos  

Daniel Craig arata mortal in primul poster pentru filmul Spectre, urmatorul din seria cu James Bond. Imaginea a fost postata pe Twitter de catre cei de la Sony.

Daniel Craig, in primul poster oficial pentru Spectre: James Bond, seducator si periculos

"Spectre" se va lansa in cinematografe pe 6 noiembrie 2015, iar campania de promovare a inceput. Sony au lansat si primul teaser poster, in care apare Daniel Craig. Actorul arata bestial, in stilul lui Roger Moore.
 

"Spectre" este noul titlul si este un acronim pentru Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion, o organizatie terorista globala fictiva care apare in romanele scrise de Ian Fleming. Organizatia este condusa de genialul terorist Ernst Stavro Blofeld. Aceasta organizatie a aparut prima data in romanul Thunderball (1961) si in filmul Dr. No (1962).

 

 

 

Noile nume confirmate sunt Christoph Waltz, despre care ca va juca rolul eroului negativ principal, numit Oberhauser. O alta surpriza placuta este distribuirea lui Andrew Scott in rolul Denbigh. Scott este cunoscut publicului larg din serialul "Sherlock", unde il joaca pe Moriarty, alaturi de Benedict Cumberbatch.


Spectre
este noul film din seria James Bond, cu Daniel Craig, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Monica Bellucci, Lea Seydoux, Dave Bautista, Andrew Scott. Flmul se va lansa in Romania pe 6 noiembrie  2015.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies