marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scena din Rambo care nu apare la televizor. La ce secventa cu Sylvester Stallone au renuntat producatorii in varianta oferita publicului 

Nume recunoscut in intrega lume, fie motivul bun sau rau, franciza Rambo l-a transformat pe Sylvester Stallone intr-unul din simbolurile cinematografiei americane. 

Scena din Rambo care nu apare la televizor. La ce secventa cu Sylvester Stallone au renuntat producatorii in varianta oferita publicului

In 1982, Sylvester Stallone juca in primul film al seriei Rambo, urmand ca pana in 2008 sa mai realizeze inca trei parti, intreaga franciza bucurandu-se de un adevarat succes international.

 

Rambo: First Blood (1982), Rambo: First Blood Part II (1985), Rambo III (1998) si Rambo (2008) au adus in prim plan povestea si aventurile lui John Rambo, un vetern din razboiul din Vietnam care este implicat in numeroase lupte si trece prin adevarate capacane de care trebuie sa treaca pentru a-si salva viata.



 

O asemenea secventa o reprezinta si cea in care Sylvester Stallone este lovit de o aschie care ii intra in partea inferioara a abdomenului. Desi sangereaza, Rambo continua sa mearga cu ea timp de cateva ore pana in momentul in care decide ca este cazul sa o scoata de acolo. 

 

Stallone scoate aschia cu mana, apoi cauterizeaza locul cu un bat caruia i-a dat foc, intreaga scena fiind una destul de violenta. Secvanta a fost scoasa de producatori din varianta oferita publicului, probabil din cauza duritatii scenei.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies