marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scena taiata din Lord of The Rings care ii va uimi pe fani: Peter Jackson a vrut sa-l transforme pe Frodo in Gollum

My precious...Ce s-ar fi intamplat daca Frodo, eroul lui Tolkien in trilogia Lord of The Rings, ar fi cedat tentatiei si devenea sclavul inelului? Peter Jackson si-a imaginat transformarea lui Frodo (Elijah Wood) in Gollum intr-o scena care n-a mai aparut niciodata in seria Stapanul Inelelor.
 

Scena taiata din Lord of The Rings care ii va uimi pe fani: Peter Jackson a vrut sa-l transforme pe Frodo in Gollum

 

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU GRESELILE DIN FILM


In prima varianta a scenariului pentru The Two Towers, al doilea film din seria Stapanul Inelelor, exista o scena in care Faramir (David Wenham), fratele lui Boromir (Sean Bean), are un vis in care ii vede viitorul lui Frodo, in care inelul pune stapanire pe sufletul acestuia, sustin cei de la Worstpreviews.com.


Scena a fost filmata, insa nu a fost inclusa niciodata in nici unul dintre filme. Ba mai mult, regizorul Peter Jackson nu a folosit-o nici ca material bonus, insa a inclus cateva clipuri pe editia extinsa pe BLU-Ray a peliculei.


Imaginile au aparut pe internet si sunt de-a dreptul surprinzatoare. Elijah Wood este complet transformat si seamana destul cu Gollum.

 

 

Seria Lord of the Rings este una dintre cele mai iubite si apreciate din istoria cinematografiei. Franciza Lord of the Rings a strans incasari de 3 miliarde de dolari la nivel mondial, fiind in topul celor mai profitabile din istorie. La 10 ani dupa lansare, filmele lui Peter Jackson inca fascineaza fanii din lumea intreaga, devenind un reper in cinematografia moderna.


Lord of the Rings a spart toate recordurile, fiind trilogia cu cele mai multe premii Oscar castigate vreodata. Din 30 de nominalizari, cele trei filme au strans un total de 17 premii castigate, record all time pentru o trilogie.

The Fellowship of the Ring a avut 13 nominalizari si a castigat 4 premii Oscar, The Two Towers a avut 6 nominalizari si a castigat 2, iar al treilea film, considerat si cel mai bun din toata seria,  a avut 11 nominalizari si tot atatea premii castigate, inclusiv pentru cel mai bun film al anului. A intrat pe lista filmelor cu cele mai multe nominalizari la Oscar si cele mai multe premii castigate, dupa Titanic si Ben Hur, insa spre deosebire de celelalte, The Return of The King a castigat la toate categoriile la care a primit nominalizari.

 


 

Bugetul pentru toate cele trei filme a fost de 285 de milioane de dolari, un lucru care demonstreaza inca o data calitatile lui Jackson ca regizor - a reusit sa faca 3 filme uluitoare cu un buget care astazi este alocat unui singur blockbuster, si nu garanteaza intotdeauna succesul.


The Return of the King se afla in topul filmelor cu cele mai mari incasari, cu suma de 1.1. milarde de dolari.

Extrem de bine primite si apreciate de catre critici, toate filmele lui Peter Jackson au primit note foarte bune si au un procent de peste 90% (urias!) pe Rotten Tomatoes. Trilogia a mai fost laudata pentru viziunea inedita a regizorului, efectele speciale deosebite si distributia extrem de bine aleasa.


Vezi aici cum s-au tranformat eroii din LOTR!

 

 

In 2012, Peter Jackson s-a intors in taramul mitic din Middle-Earth cu The Hobbit, ce are loc inainte de evenimentele din seria LOTR.


Imaginata ca preambul la trilogia “Stapanul Inelelor”, ecranizarea urmareste calatoria lui Bilbo Baggins (Martin Freeman) catre regatul pierdut al gnomilor, Erebor, pe care trebuie sa il elibereze de sub stapanirea dragonului Smaug. Abordat pe nepusa masa de vrajitorul Gandalf cel Sur (interpretat de Ian McKellen), Bilbo se alatura unui grup de treisprezece gnomi, condusi de legendarul razboinic Thorin Scut de Stejar (Richard Armitage), care au pornit in lupta pentru recastigarea tinutului Erebor. Aventura ii va purta pe cei 14 calatori in Tara Pustietatii, pe taramuri inselatoare, pline de goblini, wargi, orci si vrajitori.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies