marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scene cutremuratoare in localitatea irlandeza Cappawhite. Jim Carrey a purtat pe umeri sicriul fostei sale iubite, care s-ar fi sinucis

Actorul Jim Carrey a purtat pe umeri sicriul fostei sale iubite Cathriona White la inmormantarea acesteia, care a avut loc in localitatea irlandeza Cappawhite, la care au asistat numeroase rude si prieteni.

Scene cutremuratoare in localitatea irlandeza Cappawhite. Jim Carrey a purtat pe umeri sicriul fostei sale iubite, care s-ar fi sinucis

Actorul, vizibil indurerat, avea barba si era imbracat intr-un costum negru cu camasa alba si a venit la inmormantare insotit de fiica sa, Jane.

 

Dupa slujba, Jim Carrey, 53 de ani, a ajutat impreuna cu alti barbati la transportarea sicriului fostei sale iubite.

 

Conform Agerpres, Cathriona a fost ingropata in cimitirul local alaturi de tatal ei Pat White, care a murit in urma cu trei ani, dupa o lupta indelungata cu un cancer la creier.

 

 

Cathriona a murit la 30 de ani, la 28 septembrie, la domiciliul sau din Los Angeles, la cateva zile dupa o presupusa despartire de actorul american.

 

Autoritatile sunt de parere ca tanara a murit dupa o supradoza de medicamente, iar procuratura investigheaza in prezent daca este vorba de o sinucidere.

 

 

Potrivit site-ului TMZ, White si Carrey, care s-au cunoscut in 2012, au avut o relatie care s-a incheiat dupa cateva luni. Desi cei doi s-au reimpacat, ei s-au despartit definitiv la 24 septembrie, noteaza TMZ.

 

La 24 septembrie, tanara a postat un ultim mesaj pe contul ei de Twitter: "Ma deconectez de la Twitter. Sper ca am fost o lumina pentru apropiati si pentru cei pe care ii iubesc".

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies