marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Soc la Hollywood! Fosta iubita a actorului Jim Carrey si-a pus capat zilelor la o saptamana de la despartirea de acesta

In varsta de 30 de ani, Cathriona White era stilista si il intalnise pe Carrey pe un platou de filmare in 2012.

Soc la Hollywood! Fosta iubita a actorului Jim Carrey si-a pus capat zilelor la o saptamana de la despartirea de acesta

Au fost impreuna aproape un an, s-au despartit si s-au impacat anul acesta, dar pentru scurta vreme.

 

Marti seara, ea a fost gasita moarta la casa ei din Los Angeles, iar surse apropiate anchetei, citate de Stirile ProTV, spun ca s-a gasit un bilet si un flacon gol de pastile.

 

Potrivit lui Fred Corral, purtator de cuvant al politiei din Los Angeles, "o femeie de 30 de ani din Sherman Oaks" a fost gasita moarta de serviciile medicale de urgenta luni seara. Ei au apreciat ca "aparent este vorba de sinucidere". S-a deschis o ancheta pentru deces prin sinucidere, a adaugat Corral.

 

 

Conform presei americane specializate in celebritati, citata de Agerpres, cei doi s-ar fi despartit joia trecuta, dupa o relatie tumultuoasa intrerupta de cateva ori. Conform site-ului TMZ.com, care citeaza surse din politie, femeia ar fi murit din cauza unei supradoze de medicamente, insa purtatorul de cuvant al politiei din Los Angeles nu a confirmat deocamdata aceasta informatie.

 

Jim Carrey a spus ca este "socat si profund intristat de decesul dragei Cathriona". "Era o floare irlandeza delicata si cu adevarat placuta, prea sensibila pentru aceasta lume", a scris el intr-un comunicat preluat de AFP.

 

 

Actorul posta cu regularitate pe contul sau Twitter fotografii facute de Cathriona White. Aceasta scrisese un mesaj cu subinteles pe Twitter, pe 24 septembrie: "Ma deconectez de la Twitter. Sper ca am fost o lumina pentru apropiati si pentru cei pe care ii iubesc".


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies