marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scenele pe care fanii nu le-au vazut pana acum: cum arata Tom Hiddleston la probe pentru rolul lui Thor

Producatorii de la Marvel au oferit presei clipuri cu cateva scene care au fost taiate din Thor: The Dark World, dar mai mult, fanii au acum ocazia sa vada cum arata Tom Hiddleston la probe pentru rolul Thor.

Scenele pe care fanii nu le-au vazut pana acum: cum arata Tom Hiddleston la probe pentru rolul lui Thor


Tom Hiddleston s-a indentificat atat de mult cu rolul lui Loki din universul Marvel incat pare imposibil ca el sa fi jucat alt personaj. Insa, actorul britanic a dat prima data proba pentru rolul zeului tunetului, Thor. In noile clipuri lansate de producatori, fanii au ocazia sa-l vada la bustul gol si cu plete blonde. Initial, acesta a dat probe pentru rolul Thor, insa producatorii l-au ales pe australianul Chris Hemsworth, care intre timp a devenit unul dintre cei mai iubiti actori. Apoi, britanicul s-a indragostit de un alt personaj pe care l-a transformat intr-un simbol: Loki, fratele vitreg al lui Thor.

 

 


Atentie urmeaza spoilere!


Cei care au vazut filmul Thor: The Dark World, stiu ca exista o scena in care Loki isi schimba infatisarea si se transforma in diferite personaje. Scena arata intiial altfel si Loki trebuia sa poarta costumele personajelor. In scena bonus Tom, Hiddleston apare in costumul lui Captain America, insa in versiunea din cinema, in acea scena are o aparitie cameo chiar Chris Evans, cel care il joaca pe Captain America.

 

Scenele bonus vor fi incluse pe editia DVD a filmului Thor: The Dark World. Thor: The Dark World continua aventurile lui Thor, marele razbunator, intr-o batalie epica in care trebuie sa salveze Pamantul si cele 9 regate din Asgard de pericolul unui dusman misterios care vrea sa cucereasca singur Universul. Dupa bataliile din Thor si The Avengers, Zeul Tunetului trebuie sa asigure ordinea in cosmos insa Malekith vrea sa se razbune si sa aduca intunericul peste Univers. Fortat sa infrunte un inamic in fata caruia Odin si cei din Asgard raman neputinciosi, Thor se va imbarca in cea mai periculoasa calatorie a sa, care il va reuni cu Jane Foster, insa acesta va fi nevoit sa sacrifice totul pentru a salva omenirea.

 


 


Galerie foto


Modifică setările cookies