marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

17 secrete din spatele super productiei Thor: The Dark World: 1500 de costume, 140 de arme si o armata de elfi ai Intunericului

La sfarsitul acestei saptamani, Thor: The Dark World invadeaza cinematografele din intreaga lume.  Cei de la Bussiness Insider au aflat cateva lucruri cu totul deosebite despre una dintre cele mai anticipate productii ale anului.

17 secrete din spatele super productiei Thor: The Dark World: 1500 de costume, 140 de arme si o armata de elfi ai Intunericului

 In cea de-a doua parte a ecranizarii, Thor trebuie sa se confrunte cu fiintele malefice ale lui Malekith si a elfilor sai diabolici, insa de data aceasta nu se va mai bucura de ajutorul echipajului din „The Avengers”. In schimb, i se va alatura tatalui sau, Odin (Anthony Hopkins) si prietenei sale de pe Pamant, Jane (Natalie Portman) si chiar maleficului sau frate, Loki (Tom Hiddleston), pentru a reusi sa-i infranga Iata 17 lucruri interesante si necunoscute despre “Thor: The Dark World”.

 

 

1.    Ciocanul lui Thor este cu 10% mai mare ca cel din primul film, fiind o combinatie intre cel folosit in „Thor” si „The Avengers”.


2.    Peste 30 de ciocane au fost facute pentru God of Thunder, toate avand forme si greutati diferite.

3.    Jane (Natalie Portman) a incercat peste 50 de tinute pentru secventa de la inceputul filmului.

 

 


 

 

4.    Peste 1500 de costume au fost realizate pentru aceasta continuare.

5.    Garderoba de prizonier a lui Loki este menita sa dezvaluie ura interioara ce o resimte pentru propria persoana.

6.    Copacul de la mijlocul costumului lui Heimdell (Idris Elba) simbolizeaza copacul vietii.

7.    Peste 140 de arme diferite au fost create pentru razboinici, cu un total de 516 avand in vedere ca unele dintre ele au avut nevoie de reproduceri.

 

 

 

8.    Creatorului Barry Gibbs i-au trebuit 10 saptamani pentru a finaliza armele utilizate in scena luptei cu Marauderii.

9.    Echipajul a avut aproximativ 25 de armuri si peste 30 de pelerine care sa se modeleze pe corpul in continua schimbare musculara a lui Chris Hemsworth.

10.    Zachary Levi a tinut mortis sa semene cu personajul pe care-l interpreteaza, vopsindu-si parul blond.

11.    Departamentul de costume a creat propriile tesaturi pentru casa lui Thor, Asgard.

12.    Strazile din Asgard si Medina au necesitat 3-4 luni pentru constructie, fiind concomitent cele mai mari platouri construite vreodata pentru un film Marvel.

13.    Designerul de productie, Charles Wood, impreuna cu echipa sau, au studiat arhitectura Bizantina, Gotica, Romana, Chinezeasca si Islamica pentru a aduce la viata casa lui Thor, Asgard.

 

14.    Platoul pentru scena incoronarii a necesitat 20 de saptamani pentru a fi construit.

15.    Una dintre cele mai dificile secvente pentru echipa de efecte speciale a fost cea a suspendarii unei betoniere in aer.

16.    Peste 47 de elfi malefici au fost creati de catre echipa de la machiaj.

17.    Regizorul Alan Taylor a cerut ca ochii elfilor sa fie mai mari pentru a parea mai infricosatori.

 

 

Thor: The Dark World poate fi urmarit si in cinematografele din Romania.

 

 

 

Sursa: Business Insider

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies