marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scene taiate din Captain America au ajuns pe net. Vezi greseala cu care producatorii i-au enervat pe fanii filmului

Cateva scene sterse din varianta de cinema pentru Captain America:The First Avenger i-au nemultumit pe fanii celebrului erou de benzi desenate, suparati ca acestea nu au fost pastrate de producatori.

Scene taiate din Captain America au ajuns pe net. Vezi greseala cu care producatorii i-au enervat pe fanii filmului

Ce filme tari poti vedea la cinema in aceasta saptamana!

Cu ocazia lansarii pe DVD si Blu-Ray a blockbuster-ului semnat de Marvel, au fost facute publice o serie de scene la care producatorii au renuntat initial. Imaginile aparute pe internet i-au cucerit insa pe fani care si-ar fi dorit sa vada acele secvente in film.

Scenele sterse il arata pe  Bucky (Sebastian Stan) luptand alaturi de Howling Commandos, inainte ca Steve Rogers (Chris Evans) sa se inroleze in armata si sa devina eroul perfect al Americii. Fanii peliculei cred ca imaginile ar fi fost mai potrivite pentru a intelege modul in care personajul Bucky a trait razboiul si pentru a scoate in evidenta atmosfera perioadei. Altii au apreciat utilizarea tehnicii CGI  si cred ca scena ar fi aratat bine in cinema, mai ales ca a pelicula a fost lansata in format 3D.

 

Lansat in luna iulie a acestui an, Captain America:The First Avenger a strans pana in acest moment incasari de 365 de milioane de dolari la nivel mondial (bugetul alocat: 140 de milioane de dolari). Pelicula s-a clasat in topul celor mai bune 10 productii Marvel. Filmul va fi lansat pe DVD in SUA pe 25 octombrie.


Captain America:The First Avenger
il aduce in prim plan pe Chris Evans in rolul lui Steve Rogers/Captain America.Dupa ce a fost declarat inapt pentru serviciul militar, timidul Steve Rogers se ofera voluntar pentru un proiect de cercetare ultrasecret, care il va transforma in Capitanul America, un supererou dedicat apararii idealurilor americane.

Noile sale superputeri, forta si agilitatea il vor ajuta sa lupte cu un inamic ascuns intr-o Europa devastata de razboi, devenind astfel primul Razbunator.
 

Pentru acest rol, Chris Evans a trecut printr-o transformare uluitoare: de la 44 de kilograme, Evans ajunge la acel corp de super erou, bineinteles cu ajutorul tehnologiei. Actorul a marturisit ca ar fi acceptat acest rol si daca nu era un personaj de benzi desenate: "Povestea lui Steve Rogers este superba. E un tip interesant si chiar daca era un tip obisnuit, tot as fi acceptat. El este un personaj interesant, care face parte dintr-un film bazat pe benzi desenate, dar este placut sa il joci."
 

Din distributie mai fac parte Sebastian Stan, Hayley Atwell, Hugo Weaving, Tommy Lee Jones.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies