marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Au aparut noi poze din cel mai asteptat film al verii de la Marvel. Vezi aici cum va arata Captain America, eroul perfect!

Cu cateva zile inainte de deschiderea celebrului Comic-Con, producatorii de la Hollywood au oferit presei noi poze din filmul cu eroul Marvel, Captain America: The First Avenger

Au aparut noi poze din cel mai asteptat film al verii de la Marvel. Vezi aici cum va arata Captain America, eroul perfect!

Captain America: The  First Avenger, filmul cu un buget impresionant de 140 de milioane de dolari, este printre cele mai asteptate filme ale verii. Chris Evans va fi super erou, alaturi de el mai jucand Hugo Weaving , Stanley Tucci, Dominic Cooper, Natalie Dormer si romanul Sebastian Stan.

 

Pozele oferite de Paramount sunt un mix  intre scene din filme si momente din spatele scenelor, de pe platourile de filmare.

 

Chris Evans a trecut printr-o transformare uluitoare: de la 44 de kilograme, Evans ajunge la acel corp de super erou, bineinteles cu ajutorul tehnologiei. Actorul a marturisit ca ar fi acceptat acest rol si daca nu era un personaj de benzi desenate: "Povestea lui Steve Rogers este superba. E un tip interesant si chiar daca era un tip obisnuit, tot as fi acceptat. El este un personaj interesant, care face parte dintr-un film bazat pe benzi desenate, dar este placut sa il joci."

 

Insa actorul a refuzat inainte de a-l acceptat de trei ori rolul de teama ca se implica intr-un proiect mult prea mare si nu va reusi sa ofere ceea ce publicul si echipa isi doresc. Intre timp, s-a razgandit.

Desi Joe Johnston este regizorul filmului, inaintea lui favoriti au fost Jon Favreau, dar el a ales Iron Man si Nick Cassavetes.

In 22 iulie, Captain America: The First Avenger va fi lansat in SUA, urmand sa vina si in Romania, la inceputul lunii august.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies