marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Schimbare de look spectaculoasa pentru Nina Dobrev: cum arata acum actrita din Jurnalele Vampirilor

Nina Dobrev si-a surprins milioanele de fani cu o schimbare de look impresionanta. Actrita din The Vampire Diaries s-a vopsit blonda, cu accente puternice spre varfuri. Dobrev a fost prezenta la un eveniment al postului CW, ce difuzeaza serialul.

Schimbare de look spectaculoasa pentru Nina Dobrev: cum arata acum actrita din Jurnalele Vampirilor

Actrita de 25 de ani, originara din Bulgaria, si-a etalat noul look, in New York, unde a luat parte la un eveniment organizat de postul CW. Cei de la EOnline scriu ca aceasta este o schimbare majora pentru actrita, care pana acum, a preferat sa isi pastreze culoara naturala mai inchisa a parului.

 

 

 

 

Luna trecuta, actrita a incheiat filmarile la The Vampire Diaries, in care joaca alaturi de fostul ei iubit, Ian Somerhalder. Insa, serialul va fi reluat si cu sezonul 6, tot in acest an. Americanii au vazut aseara ultimu episod din sezonul 5, ce a adus un final emotionant, conform recenziilor din presa straina.

 

 

 

 

Despre finalul acestui sezon,  producatorul executiv Caroline Dries dezvaluia: “Finalul va fi unul foarte emotionant. Vor aparea unii dintre prietenii nostri din trecut, dar va trebui sa ne luam la revedere de la unele dintre personajele pe care, peste ani, am ajuns sa le iubim!”

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies