marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Schimbare uluitoare: Bonnie Wright, actrita din Harry Potter, s-a transformat intr-o femeie sexy pentru o aparitie pe coperta revistei Haute Muse

Putini sunt cei care o cunosc pe Bonnie Wright dupa nume, cei mai multi o stiu dupa fata si pentru rolul ei din Harry Potter. In film, ea este Ginny Weasly , tanara pentru care Harry Potter are sentimente.

Schimbare uluitoare: Bonnie Wright, actrita din Harry Potter, s-a transformat intr-o femeie sexy pentru o aparitie pe coperta revistei Haute Muse

Desi in film pare foarte copila, o data cu aparitia ei pe coperta revistei Haute Muse, imaginea ei s-a schimbat radical. Ea ne-a covins cat de mult a crescut si cum s-a transformat intr-o femeie sexy.

 

 

La doar 20 de ani, a pozat pentru coperta revistei Haute Muse machiata puternic, cu fard negru la ochi, ruj inchis, toate asortandu-se perfect cu culoare rosu aprins a parului ei. E aproape imposibil sa iti dai seama cine este pe coperta din prima, schimbarea fiind majora.

 

 

Actrita a decis sa faca acest pas pentru a se distanta de imaginea pe care a trebuit sa o adopte pentru filmele Harry Potter. Acum, ea lucreaza la un nou proiect, la o productie independenta numita “The Philosophers”, pentru care va trebui sa calatoreasca pana in Indonezia.

Bonnie, care este logodita cu actorul din Twilight, Jamie Campbell-Bower, a spus ca nu se gandeste sa mai joace intr-o alta franciza. In ceea ce priveste modelele sale in cariera, aceasta a spus ca le admira pe Cate Blanchett si Nicole Kidman, insa nu si-a definit un stil anume: “Am admirat dintotdeauna actrite ca Nicole Kidman sau Cate Blanchett. Dar nu mi-am propus un model anume”.

 

Sursa poza: Getty Images


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies