Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Visul lui Kate Winslet s-a implinit: a avut ocazia sa filmeze scene de dragoste cu Guy Pearce. Afla in ce film vor juca cei doi impreuna

Fostul star al serialului Neighbours joaca impreuna cu Kate Winslet in mini seria TV Mildred Pierce. Declara ca scenele de sex cu Kate au fost usoare, dar mai greu a fost sa mearga acasa la sotie.

Visul lui Kate Winslet s-a implinit: a avut ocazia sa filmeze scene de dragoste cu Guy Pearce. Afla in ce film vor juca cei doi impreuna

Insa Kate Mestitz, sotia, a declarat, dupa 14 ani de casnicie, ca daca tot a trebuit sa faca asta, se bucura ca a fost Kate.

Winslet declara ca a fost indragostita de Pearce inca din adolescenta cand se prefacea ca e bolnava si chiulea de la scoala pentru a prinde episodul de la amiaza.

Cand l-a cunoscut pe Pearce , 43, i-a marturisit ca l-a iubit si i-a cantat tema muzicala a serialului dupa scenele de sex.

Sinopsis
: O mama divortata pe nume Mildred Pierce decide sa-si deschida un restaurant care-i afecteaza si mai mult relatia deja distanta cu fiica sa mai mare, Veda.


Sursa: mirror.co.uk/
Foto: whatsonningbo.com/


Cele mai citite

(P) Răsfoiește o carte sau vizionează filmul preferat, în atmosfera unică a șemineului de apartament!
Să deții propriul tău șemineu chiar dacă locuiești într-un apartament la bloc, nu mai este de mult un vis imposibil. Oferă locuinței tale o notă decorativă exclusivistă și bucură-te de o carte bună sau de un film romantic, împreună cu persoana iubită, la adăpostul unui obiect decorativ special și extrem de accesibil!
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies