marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scott Eastwood vrea sa cucereasca Hollywood-ul: cele patru filme cu care fiul lui Clint Eastwood este gata sa devina un star de renume mondial

De Paste, doamnele si domnisoarele din intreaga lume isi pot lua iubitii la cinematograf pentru a urmari o poveste de iubire impresionanta, marca Nicholas Spark, autorul romanelor dupa care s-au facut filme celebre ca The Notebook sau Dear John.

Scott Eastwood vrea sa cucereasca Hollywood-ul: cele patru filme cu care fiul lui Clint Eastwood este gata sa devina un star de renume mondial

The Longest Ride este noul film de dragoste care poate deveni un hit al filmelor romantice in 2015. In unul dintre rolurile principale fanii il vor descoperi pe fiul lui Clint Eastwood, Scott.

The Longest Ride este un film de dragoste ce urmareste povestea mai multor cupluri. Ira si Ruth, Luke si Sophia – doua cupluri separate de timp si varsta – au foarte putine in comun pana ce intervine o serie de evenimente neasteptate, iar vietile lor se intrepatrund. Nicholas Sparks, autorul de bestselleruri de la New York Times, creeaza o poveste de dragoste extraordinara care incepe cand o cutie cu scrisori vechi, plina cu o viata de iubire, intelepciune si experienta, ii indruma pe Luke si Sophia catre descoperirea valorilor lor reale si a sensului real al iubirii.

Scott Eastwood este doar unul dintre copiii marelui regizor Clint Eastwood si pare gata sa cucereasca la randul lui Hollywood-ul.


Starul de film preferat al Americii cum a fost numit de revista TIME, Clint Eastwood are 7 copii cu 5 femei diferite: Kimber Eastwood (nascuta 1964) din relatia cu dansatoarea Roxanne Tunis, Kyle Eastwood (nascut in 1968) si Alison Eastwood (nascuta in 1972) din casnicia cu Maggie Johnson, Scott Eastwood (nascut in 1986) si Kathryn Eastwood (nascuta in 1988) din relatia cu insotitoarea de zbor Jacelyn Reeves (copii pe care nu i-a recunoscut multa vreme), Francesca Fisher-Eastwood ( nascuta in 1993) din legatura cu actrita Frances Fisher, si Morgan Eastwood (nascuta in 1996) din casnicia cu Dina Eastwood. Clint a fost insurat doar de doua ori, ultima data s-a casatorit in 1996 cu Dina Eastwood.


La 29 de ani, Scott Eastwood este model si actor iar de numele sau sunt legate cel putin 15 titluri de film, insa in multe dintre ele a avut roluri minore. A avut scurte aparitii in trei din filmele tatalui sau Gran Torino (2008), Invictus (2009), Trouble with the Curve ( 2012). Insa, urmatorii doi ani il vor aduce in centul atentiei pentru ca va juca in cateva dintre cele mai astepate filme.  In aceasta perioada filmeaza un rol secundar pentru "Snowden", despre celebrul informator Edward Snowden, in care joaca Joseph Gordon-Levitt si Shailene Woodley.


In 2016, va juca in Suicide Squad, alaturi de Will Smith, Jared Leto sau Margot Robbie, film care urmareste aventurile eroilor negativi celebri din universul DC Comics, dar inca nu se stie ce rol va juca. Conform IMDb.com, Scott Eastwood va aparea si in Wonder Woman, in rolul lui Steve Trevor, cu care va avea o idila Wonder Woman.


The Longest Ride se lanseaza in cinematografele din Romania incepand cu 10 aprilie 2015.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies