marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tatal lor este actorul preferat al Americii: uita cum arata copiii lui Clint Eastwood

La 26 de ani, Scott Eastwood este copia fidela a marelui Clint Eastwood in tinerete. Scott Eastwood a atras atentia presei americane la premiera de miercuri a filmului Warm Bodies, toata lumea fiind impresionata de cat de bine seamana cu tatal sau.

Tatal lor este actorul preferat al Americii: uita cum arata copiii lui Clint Eastwood


Starul de film preferat al Americii cum a fost numit de revista TIME, Clint Eastwood are 7 copii cu 5 femei diferite: Kimber Eastwood (nascuta 1964) din relatia cu dansatoarea Roxanne Tunis, Kyle Eastwood (nascut in 1968) si Alison Eastwood (nascuta in 1972) din casnicia cu Maggie Johnson, Scott Eastwood (nascut in 1986) si Kathryn Eastwood (nascuta in 1988) din relatia cu insotitoarea de zbor Jacelyn Reeves (copii pe care nu i-a recunoscut multa vreme), Francesca Fisher-Eastwood ( nascuta in 1993) din legatura cu actrita Frances Fisher, si Morgan Eastwood (nascuta in 1996) din casnicia cu Dina Eastwood. Clint a fost insurat doar de doua ori, ultima data s-a casatorit in 1996 cu Dina Eastwood.

La 26 de ani, Scott Eastwood este model si actor iar de numele sau sunt legate cel putin 15 titluri de film, insa in multe dintre ele a avut roluri minore. A avut scurte aparitii in trei din filmele tatalui sau Gran Torino (2008), Invictus (2009), Trouble with the Curve ( 2012). In debutul acestui an a lansat un film horror care nu a fost primit cu mult entuziasm - Texas Chainsaw 3D. 
 


 

Kimber Eastwood (48 de ani) este make-up artist

Kyle Eastwood  ( 44 de ani) este muzician

 

Alison Eastwood (40 de ani) este actrita. A jucat in filme ca Absolute Power (1997), Midnight in the Garden of Good and Evil (1997), Poolhall Junkies (2002)
 

Kathryn Eastwood ( 25 de ani) este dansatoare

 

Francesca Fisher-Eastwood (19 ani). Fiica celebrului actor Clint Eastwood (81 de ani) a aparut alaturi de acesta si intreaga lor familie in reality show-ul "Mrs. Eastwood & Company", care a castigat deja interesul a numerosi telespectatori americani. De curand a fost numita Miss Golden Globe.

 

 

Morgan Eastwood ( 16 ani) este si ea o actrita in devenire. A avut scurte roluri in Million Dollar Baby (2004), Changeling (2008).


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies