marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Scream 4" este o retrospectiva a celor mai recente filme horror

Regizorul Wes Craven a declarat ca filmul pe care il semneaza, "Scream 4", este "o retrospectiva a ultimilor zece ani de filme horror", iar tinerii actori din aceasta pelicula, Hayden Panettiere si Emma Roberts, aduc un suflu nou francizei, informeaza mediafax.ro citand contactmusic.com.

Scream 4 este o retrospectiva a celor mai recente filme horror

Din vechea distributie a francizei, "Scream 4" ii include pe Courteney Cox, David Arquette si Neve Campbell.

Regizorul Wes Craven spune ca acest film va fi apreciat de fani, chiar daca in prim-plan vor fi tinerii actori din rolurile principale.

"Tinerii din distributie aduc un suflu nou productiei", a mai spus Craven. "Filmul face si o retrospectiva a filmelor horror din ultimii ani si pune totul in contrast, doar pentru a face lucrurile si mai amuzante", a adaugat regizorul.

Craven a mai spus ca este multumit de prima varianta de montaj a filmului. "Am vazut monteurii la munca si mi-a placut ce a iesit", a spus el.

Emma Roberts, nepoata Juliei Roberts, a spus ca este incantata sa joace in "Scream 4", deoarece este prima productie horror in care lucreaza. "Sunt foarte fericita ca fac parte din aceasta franciza. Este ocazia perfecta pentru mine sa fac ceva cu totul diferit", a spus ea.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies