marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sean Penn a pierdut peste 60 de milioane de dolari in urma divortului de sotia sa

Sean Penn a declarat intr-un interviu recent ca a pierdut jumatate din averea sa totala, care se ridica la circa 80 de milioane de lire sterline (123,7 milioane de dolari), dupa divortul de sotia sa, actrita americana Robin Wright Penn, informeaza thesun.co.uk.

Sean Penn a pierdut peste 60 de milioane de dolari in urma divortului de sotia sa

Sean Penn, al carui mariaj de 14 ani cu Robin Wright Penn s-a incheiat in iulie 2010, a facut aceasta marturisire intr-un interviu despre actiunile umanitare pe care le intreprinde in Haiti.

Starul american a declarat ca doreste sa ramana cat mai mult timp pe aceasta insula din Marea Caraibelor devastata de seismul din ianuarie 2010, insa a marturisit ca se confrunta cu anumite probleme financiare: "Ma confrunt cu cateva probleme de natura practica. In acel divort, am pierdut jumatate din tot ceea ce aveam. Nu ma aflu intr-o situatie care mi-ar permite sa nu mai fiu nevoit sa lucrez vreodata".

Divortul actorilor americani Sean Penn si Robin Wright Penn a fost finalizat, in iulie 2010, dupa ce cuplul ceruse justitiei de trei ori, in anii trecuti, sa opreasca procedura de separare.

Cei doi actori au pus astfel capat unei casnicii care a durat 14 ani, urmand sa imparta custodia fiului lor minor, Hopper Jack, in varsta de 16 ani, in conformitate cu termenii acordului lor de separare.

Sean Penn, in varsta de 50 de ani, si Robin Wright Penn, in varsta de 44 de ani, mai au o fiica, Dylan Frances, in varsta de 19 ani. Detaliile financiare ale acordului de separare nu au fost dezvaluite.

In ciuda problemelor financiare si a celor din viata sentimentala, Sean Penn va fi insa recompensat, in aceasta luna, de Sindicatul producatorilor americani (Producers Guild of America / PGA) cu distinctia Stanley Kramer Award, informeaza variety.com.

Este pentru prima oara in istorie cand PGA acorda acest premiu unui actor.

Sean Penn va primi acest trofeu cu ocazia celei de-a 22-a gale anuale Producers Guild Awards, ce va avea loc pe 22 ianuarie, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles.

PGA a infiintat Stanley Kramer Award in anul 2002 pentru a recompensa acele realizari sau contributii care "aduc la lumina chestiuni sociale provocante intr-o maniera accesibila si inaltatoare". Printre precedentii laureati ai acestui premiu se numara filmele "The Great Debaters", "An Inconvenient Truth", "Hotel Rwanda", "Innocent Voices", "In America", "Antwone Fisher", "Precious" si "I Am Sam" - in care personajul principal a fost interpretat chiar de Sean Penn.

Sean Penn a fost implicat in numeroase actiuni umanitare, sprijinind eforturile de reconstructie a orasului New Orleans, devastat de uraganul Katrina si, recent, taberele de refugiati din Haiti, dupa devastatorul seism din ianuarie 2010.Modifică setările cookies