Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scarlett Johansson si Sean Penn s-au mutat impreuna!

Aflati inca in faza de inceput a unei relatii Sean Penn si Scarlett Johansson s-au decis sa treaca la urmatorul nivel.

Scarlett Johansson si Sean Penn s-au mutat impreuna!

Actori Relationati

Cei doi s-au mutat impreuna in vila de 3,5 milioane de euro a actorului de la Malibu. Pennlett cum este denumit cuplu de la Hollywood de catre presa mondena pare din ce in ce mai sudat.  Se pare ca  Scarlett, proaspat divortata de Ryan Reynolds, s-a imprietenit deja cu noua ei vecina, mama lui Sean, care locuieste peste strada de fiul ei, in Malibu.


Scarlett Johansson mai are putin si cucereste intreaga familie Penn, spun apropiatii cuplului,  ea fiind surprinsa in ultima perioada si in compania copiilor lui Sean si ai actritei Robin Wright.


In razboiul cu fostul ei sot  Scarlett Johansson se pare ca a pierdut lupta. Ryan Reynolds locuieste in continuare in casa in valoare de cateva milioane de dolari din Los Feliz pe care, odata, o impartea cu Scarlett.

Dupa ce cei doi s-au despartit actrita, in varsta de 26 de ani, a locuit intr-o camera de hotel  asta pana cand s-a mutat in luxoasa resedinta a lui Sean Penn, noul ei iubit cu 26 de ani mai in varsta.
 


Cele mai citite

(P) Cele mai populare tipuri de pizza picantă
Pizza este cel mai îndrăgit preparat din lume, iar consumul său este mare chiar și în țări cu tradiții culinare total diferite. 
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies