marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Comic-Con 2014: Sebastian Roche, actorul din Supranatural si Jason Momoa din Game of Thrones vin la Comic-Con Romania, editia din 2014

Sebastian Roché, actorul care a interpretat rolul lui Balthazar in serialul de televiziune "Supernatural", va participa la cea de-a doua editie a East European Comic Con (EECC), eveniment care se va desfasura la Bucuresti in perioada 9 - 11 mai 2014.

Comic-Con 2014: Sebastian Roche, actorul din Supranatural si Jason Momoa din Game of Thrones vin la Comic-Con Romania, editia din 2014

Un alt nume important confirmat este Jason Momoa, din Game of Thrones, unde l-a jucat pe Khal Drogo.

Pe langa rolul lui Balthazar din serialul de succes "Supernatural", actorul francez a jucat in productia cinematografica "Beowulf" alaturi de Anthony Hopkins, John Malkovich si Angelina Jolie. De asemenea, Sebastian Roché s-a facut remarcat in serialele de televiziune si filme precum "Lege si ordine/ Law & Order", "Jurnalele vampirilor/ The Vampire Diaries", "Minti criminale/ Criminal Minds", "General Hospital", "Fringe", "In mintea criminalului/ The Mentalist", "24", "The Unit", "Farmece/ Charmed", "CSI", "Alias", " Atingerea raului/ Touching Evil", "New York Undercover", "Totul despre sex/ Sex and the City", "Punctul de trecere/ The Crossing" si "Happy Tears".

 

 

 


In momentul de fata, Roché interpreteaza rolul lui Mikael in serialul de televiziune "The Originals".


Sebastian Roché va participa in calitate de invitat de onoare alaturi de alti artisti la Panels, in cadrul carora vor avea loc sesiuni de intrebari si raspunsuri intre actor si fanii acestuia. De asemenea, in cadrul evenimentului EECC 2014 vor exista, separat, si sesiuni de autografe si fotografii cu Sebastian Roché. Unul dintre actorii deja anuntati ai conventiei este Jason Momoa, interpretul rolului Khal Drogo din serialul de televiziune "Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor".


A doua editie a evenimentului East European Comic Con va avea loc la Romexpo, Bucuresti. Biletele pentru EECC 2014 se pot achizitiona de pe Myticket.ro, dar si din magazinele Diverta din tara.

 


Conventia EECC se adreseaza pasionatilor de filme si seriale de televiziune, benzi desenate, animatie si animatie japoneza (anime), jocuri video, jocuri de societate, literatura fantasy si science fiction, tehnologie IT.

 

Jason Momoa, alaturi de iubita sa si fiica vitrega


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies