marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Secvente TOP SECRETE din “Cars 2”! Vezi curse spectaculoase!

Masinutele vorbitoare din “Cars” se intorc in viteza pe marile ecrane! Producatorii animatiei au lansat cateva secvente nou-noute din film ca sa ne alimenteze curiozitatea. Clipul devine si mai interesant atunci cand ni se spune ca este unul secret!

Secvente TOP SECRETE din Cars 2 ! Vezi curse spectaculoase!

Felicitari ca ati gasit aceste filmari top secrete” declara regizorul animatiei, John Lasseter, pe un ton misterios la inceputul celui mai nou clip cu secvente din “Cars 2”. Fireste, totul este o gluma din moment ce clipul a fost facut public pe internet.

 

Imaginile din animatie ne prezinta in exclusivitate o cursa foarte stransa intre indragitul personaj Finn McMissile si alte cateva masini care par sa-l atace! Noua aventura a celor mai nastrusnice masini din istoria animatiei il urmaresc pe “motorizatul” Lightning McQueen intr-o misiune de spionaj ce face inconjurul lumii!

 

Masinile vor prinde viata datorita vocilor unor actori precum Owen Wilson (Lightning McQueen), Michael Caine (Finn McMissile ), Emily Mortimer (Holley Shiftwell ) sau Jason Isaacs (Siddeley). “Cars 2” va fi lansat in cinematografele din Statele Unite in luna iunie 2011.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies