marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Selena Gomez, în cărți pentru remake-ul filmului „O femeie face carieră“

Tânăra artistă se află în negocieri cu producătorii, poate chiar pentru rolul principal, care era interpretat de Melanie Griffith.

Selena Gomez, în cărți pentru remake-ul filmului O femeie face carieră
Celebra peliculă „O femeie face carieră“/„Working Girl“ (1988), cu Melanie Griffith, Sigourney Weaver și Harrison Ford în prim-plan, va avea parte de o variantă modernizată, produsă pentru platforma de streaming Hulu.
 
Potrivit variety.com, Selena Gomez se află în stadiul final al negocierilor pentru noul film inspirat de comedia lui Mike Nichols, care va fi realizat de studiourile 20-th Century.
 
Momentan, nu a fost comunicat numele posibilului regizor și nu se știe nici dacă tânăra artistă va juca rolul principal, cel al secretarei Tess McGill – un personaj feminin inventiv și seducător, care a reușit să-și demonstreze calitățile creative și organizatorice în timp ce șefa sa era imobilizată la pat, cu piciorul în ghips.
 
În 1988, filmul „O femeie face carieră“/„Working Girl“ (1988) reușea să strângă 100 de milioane de dolari la nivel global, un adevărat succes la nivelul acelor ani. 

 
Cel mai recent, Selena Gomez a jucat în serialul „Only Murders in the Building“ și a pus voce personajului Mavis din cel de-al patrulea episod al filmului de animație „Hotel Transilvania“. Totodată, ea mai figurează cu trei proiecte cinematografice în derulare, „In the Shadow of the Mountain“, „Spiral“ și „Emilia Perez“.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies