marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Reuniunea starurilor la nunta lui Britney Spears: Drew Barrymore, Madonna, Selena Gomez, Paris Hilton și Donatella Versace

Până la urmă, Prințesa Pop a avut parte de nunta visurilor ei, care a semănat mult cu o ceremonie princiară.

Reuniunea starurilor la nunta lui Britney Spears: Drew Barrymore, Madonna, Selena Gomez, Paris Hilton și Donatella Versace
După șase ani de relație plină de turbulențe și o mulțime de obstacole surmontate, Britney Spears și Sam Asghari au ajuns, în sfârșit, la altar. Fosta Prințesă a muzicii Pop, acum în vârstă de 40 de ani, și modelul și antrenorul de fitness de origine iraniană, de doar 28 de ani, au spus „Da“ iari, în fața unei audiențe VIP. Căci cine putea fi pe lista invitaților lui Britney Spears, dacă nu câteva staruri de top din industria muzicală și a modei?

 
Așa cum dădea de bănuit în urmă cu câteva săptămâni, Donatella Versace a fost cea care i-a creat rochia de mireasă, astfel că ea nu avea cum să lipsească de la marele eveniment.
 
La fel, Drew Barrymore, cu care Britney a legat o relație specială și în show-ul căreia a promis să apară într-un interviu în exclusivitate, nu a lipsit nici ea.


 
Lor li s-au alăturat cântăreața Selena Gomez, mondena Paris Hilton (acum, și o DJ-iță foarte apreciată), dar și Selena Gomez și Madonna, pe urmele căreia părea să calce Britney la începutul carierei sale.
 
 
Cert e că mirii au avut parte de o nuntă ca în povești, exact așa cum o visa Britney când era mică și se vizualiza „prințesa de la castel“. Din peisajul ceremoniei, nu a lipsit nici caleașca, nici arcadele cu trandafiri roz, nici sărutul de la balcon – tradițional pentru cuplurile princiare - , ori chiar „regina“, în persoana Madonnei (nu e ea considerată Regina Muzicii Pop?). 


 
Dar ceea ce a început ca un basm s-a încheiat ca într-un club, cu o petrecere la care Britney a renunțat repede și la haine, și la încălțări (în stilul ei caracteristic, din ultimuii ani), invitații asistând și la câteva momente scandaloase cu mireasa, precum sărutul lui Britney cu Madonna (reamintind de momentul de la MTV din 2003) ori dansul fără perdea cu artistul dominican Willie Gomez. Ori cu Drew Barrymore înghesuită între de Britney și Selena Gomez!


Printre martorii acestor scene s-au numărat și Will I Am și Maria Menounos, invitați și ei la nuntă.


 
Într-un final, mirii au părăsit petrecerea în stil mare, urcând într-o limuzină decorată cu flori și cu emblematicul mesaj „Just Married“.
 
FOTO: Instagram

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies