marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

SELFIE, cea mai noua comedie romaneasca, are premiera de gala joi, la CinemaPRO

Cea mai fresh comedie romaneasca, filmul #SELFIE va avea premiera de gala joi, 8 mai, cu incepere de la ora 19.30, la CinemaPRO.

SELFIE, cea mai noua comedie romaneasca, are premiera de gala joi, la CinemaPRO

Alaturi de regizorul filmului, Cristina Iacob, vor straluci pe covorul rosu tinerii actori din rolurile principale: Flavia Hojda, Crina Semciuc si Olimpia Melinte, Levent Sali, Vlad Logigan si Alexandru Calin. Cei care ii vor sustine cu sfaturi chiar si in lumina reflectoarelor vor fi actorii deja consacrati din #SELFIE, precum: Razvan Vasilescu, Alina Chivulescu, Dan Chisu si Razvan Fodor.


 
Premiera #SELFIE va fi salutata si de un numar impresionant de celebritati, in frunte cu vedetele tv: Andreea Esca, Iulia Vantur, Nicoleta Luciu, Diana Dumitrescu, Dana Rogoz, Ioana Ginghina, Ioana Maria Moldovan, Dan Cruceru, George Buhnici si Adina Galupa.
 

Reprezentantii industriei muzicale vor fi si ei prezenti in aceasta seara la CinemaPRO, pentru a vedea in premiera #SELFIE, cel mai nou film cu si despre adolescenti: Smiley, Loredana, Marius Moga, What’s Up, La La Band, Red Blonde, Grimus si Liviu Teodorescu fiind doar cativa dintre artistii care vor face senzatie la acest eveniment.

 

 


 
Inca din titlu, filmul propune o incursiune in fenomenul selfie, unul extrem de celebru in randul tinerilor, redat succesiv pe intreaga derulare a actiunii, prin imortalizarea protagonistilor in diverse ipostaze, cu ajutorul telefoanelor mobile si postarea fotografiilor pe retelele de socializare.
 
Cu un scenariu semnat de Alexandru Molico, Geo Caraman, Maria Spirache si Cristina Iacob, #SELFIE spune povestea a trei adolescente, pentru care marea aventura a vietii lor incepe cu o escapada la mare. In loc sa stea acasa si sa invete pentru BAC, Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (Olimpia Melinte) si Ana (Flavia Hojda) sunt hotarate sa se distreze si sa uite de responsabilitati in ultimele 2 zile dinainte de examenul maturitatii, iar asta inseamna sa incalce orice regula si sa faca tot ce le trece prin cap, fara sa tina cont de consecinte. Vor libertate, adrenalina si dragoste de-o vara, iar cei trei tineri pe care ii agata la mare par mai mult decat dispusi sa le ofere tot ce-si pot imagina.


 
Prima comedie cu si despre tineri lansata in ultimii ani pe marile ecrane, #SELFIE este o productie MediaPro Pictures, o companie MediaPro Entertainment Romania si ZAZU Film, distribuita in cinematografe de ZAZU Film.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies