marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Senzuala Margot Robbie dezvăluie în Vanity Fair de ce nu va mai apărea în Piraţii din Caraibe

Aşteptată încă din 2020 să se alăture distribuţiei francizei, actriţa australiană a confirmat că proiectul a fost sistat.

Senzuala Margot Robbie dezvăluie în Vanity Fair de ce nu va mai apărea în Piraţii din Caraibe
Ce Margot Robbie? Ce Johnny Depp? Ce sequel-uri „Piraţii din Caraibe“? Cele mai importante promisiuni din partea celor de la Disney sunt năruite de anunţul că mult-aşteptatele producţii nu se mai fac. Cel puţin, nu deocamdată şi nu cu Margot Robbie.
 
Frumoasa actriţă australiană a confirmat, în interviul acordat celor de la „Vanity Fair“, pe coperta căreia apare în dubla ediţie de iarnă, că nu va mai face parte din proiect. „Am avut o idee și am dezvoltat-o pentru o vreme, cu mulți ani în urmă, de a avea o femeie lider în prim-plan – nu o lume condusă de femei, ci doar un alt tip de poveste – care ne-am gândit că ar fi fost foarte tare“, a povestit ea despre pelicula care a pus fanii francizei pe jar încă de-acum doi ani. „Dar cred că ei nu vor să o facă“, a explicat ea motivul sistării celor două sequel-uri, ea fiind trecută în distribuţia unuia singur. 

 
Jerry Bruckheimer, cel care a produs toate cele cinci filme Pirații cu Johnny Depp şi care urma să participe la ambele proiecte a vorbit şi el, într-un interviu din mai cu "The Sunday Times", despre cooptarea actriţei, dar şi despre faptul că Johnny Depp nu a semnat nici un contract nou cu „Piraţii“, în pofida zvonurilor. „Da, suntem în discuții cu Margot Robbie. Dezvoltăm două variante de scenariu pentru «Pirații» - una cu ea, una fără ea. (Johnny Depp, n.r.) nu (joacă) acum. Mai vedem pe viitor...“.
 
Între timp, australianca Margot Robbie a încheiat filmările pentru "Babylon", are în pre-producție un prequel al filmului "Ocean's Eleven", în care va juca și pe care îl va produce şi se pregăteşte să se mute cu soţul ei într-o casă nouă în Los Angeles.

FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies