marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Seria Predator va fi relansata: regizorul lui Iron Man 3 pregateste un nou film cu creatura terifianta

Shane Black, regizorul filmului Iron Man 3 si scenaristul seriei Lethal Weapon pregateste un proiect special. Acesta vrea sa relanseze seria Predator, anunta cei de la Hollywood Reporter.

Seria Predator va fi relansata: regizorul lui Iron Man 3 pregateste un nou film cu creatura terifianta

Filmul clasic de actiune din anii '80, Predator, ce-l avea in rol principal pe Arnold Schwarzenegger. Shane Black va scrie scenariul noului film si se va ocupa si de regie.
 

 

Culmea, Shane Black a avut un rol minor in filmul original si asa a luat contact cu lumea filmului, iar astazi e unul dintre cineastii pe val la Hollywood. Shane Black va lucra la acest film impreuna cu cei de la studiourile 20th Century Fox, cu care are o istorie mai veche. Acestia i-ar fi cerut o versiune de scenariu pentru filmul original Predator, insa o nepotrivire de programe a dus la o alta colaborare: el s-a ocupat de seria Leathal Weapon, in timp ce Predator a avut un scenariu scris de  Jim Thomas, John Thomas.

 

Momentan, nu se stie nicio data de lansare sau cum va fi gandita povestea filmului: va fi un sequel sau un prequel? Predator a deschis drumul catre alte inca 4 filme din serie, culminand cu Predators (2010).




Predator
este un film science fiction care a facut istorie in randul fanilor lui Arnold Schwarzenegger. Lansat in 1987, Predator a devenit un succes fenomenal cu o nominalizare la Oscar pentru efecte speciale si cu incasari de aproape 100 de milioane de $.
 

 

Vanati ca niste animale de catre un monstru pradator pe care nu-l pot vedea, echipa lui Duch (Arnold Schwarzenegger) trebuie sa supravietuiasca in jungla inainte ca toti sa fie omorati. Insa pana si terifianta creatura s-a legat de omul nepotrivit.

 

 

 

Produs de faimosul Joel Silver si regizat de John McTiernan omul care a reinventat filmele de actiune in anii '80 cu doua succese uriase Predator (1987) si Greu de Ucis (1988), filmul este povestea unui pluton de commando care ajunge in jungla din America de Sud intr-o misiune clandestina unde dau peste o creatura care ii va vana sistematic pana doar unul va ramane in picioare.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies