marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Serialul de 66 de milioane de dolari produs de Steven Spielberg risca sa fie anulat. Motivele pentru care a dezamagit

Trebuia sa fie un serial de forta, de toamna, insa rating-urile din primele episoade nu au multumit pe nimeni. Terra Nova serialul difuzat din aceasta toamna de Fox si care il are pe Steven Spielberg ca producator executiv risca sa fie anulat.

Serialul de 66 de milioane de dolari produs de Steven Spielberg risca sa fie anulat. Motivele pentru care a dezamagit

Terra Nova a costat pana acum in jur de 66 de milioane de dolari (doar primul sezon care cuprinde 13 episoade) si este o poveste de aventura SF centrata pe o familie din viitor, din anul 2149, cand planeta sa afla pe moarte si care este transportata cu 85 de milioane de ani in urma, in perioada preistorica pentru a se alatura unei colonii numite Terra Nova si a carui misiune este sa schimbe destinul Pamantului.

De obicei cam tot ce face Steven Spielberg se transforma in aur, insa serialul a dezamagit pana acum si au aparut primele zvonuri ca show-ul ar putea sa nu prinda si sezonul 2.

Serialul cu Jason O'Mara, Shelley Conn si Christine Adams este creat de Craig Silverstein si Kelly Marcel si este turnat in Australia. Doar episodul pilot a costat in jur de 20 de milioane de dolari, in timp ce costul mediu pe episod este de 4 milioane de dolari, fata de 3 milioane de dolari cat costa in medie un episod pentru un serial de drama.  Peste de 250 de decoruri si platouri de filmare au fost construite si desi un episod se filmeaza in 9 zile, perioada de post productie este 6 saptamani, de doua ori mai mult fata de celelalte seriale.   Batalia serialelor: Falling Skies vs. Terra Nova

Terra Nova a ajuns la episodul 7 si desi episodul pilot s-a bucurat de o audienta de 9 milioane de telespectatori, acestea au inceput sa scada dezamagitor. Ultimul episod pare sa fi oprit insa caderea vertiginoasa (a atras pe 7 noiembrie 7.6 milioane de telespectatori).

"Serialul ramane insa sub media de audienta a postului Fox, insa la cum arata in acest moment, sansele de a ajuge pe micile ecrane cu sezonul 2 sunt extrem de mici" au scris cei de la TV By The Numbers.

Cei de la Fox l-au numit un proiect urias si ambitios, insa criticii au lovit dur in el: "premisa de la care a plecat promitea multe, insa acum este dureros sa te uiti la el" au scris cei de la New York Magazine, in timp ce cei de la The Guardian au notat ca scriptul este de slaba calitate.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies