marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Serialul care a infestat America: The Walking Dead a stabilit un nou record de audienta

Canalul TV AMC, celebru pentru multi-premiatul serial Mad Men a rupt audientele duminica trecuta cu debutul sezonului 3 din serialul The Walking Dead. Acesta a atras 10 milioane de telespectatori si a ajuns cel mai urmarit episod al unui serial de drama din istoria televiziunii prin cablu in SUA, scrie Hollywood Reporter.

Serialul care a infestat America: The Walking Dead a stabilit un nou record de audienta


Creat de Frank Darabont (regizorul filmului Shawshank Redemption/Inchisoarea ingerilor), serialul a fost vizionat de 10 milioane de spectatori in prima seara a sezonului 3. Drama cu zombie a atras un public adult (18-49) si a depasit in audiente serialul de comedie Modern Family.


The Walking Dead se concentreaza pe un mic grup de supravietuitori ai unei catastrofe care transforma intreaga omenire in zombi insetati de sange. Micul grup traverseaza uriasele intinderi ale Statelor Unite in cautarea unui adapost de hoardele de zombi. Condusi de Rick Grimes (Andrew Lincoln), un fost politist, eroii vor avea de infruntat nenumarate pericole si isi vor da seama ca nu trebuie sa se dea in laturi de la nimic pentru a supravietui in lumea post-apocaliptica.

Din distributie fac parte Andrew Lincoln, Jon Bernthal si  Sarah Wayne Callies, cunoscuta pentru serialul Prison Break. Serialul impresioneaza prin abordarea adusa povestii clasice cu zombi: armate intregi de monstri lenti, dar care impreuna constituie o amenintare reala, care pot fi distrusi doar prin impuscare in cap sau decapitare si transmit „boala” prin muscaturi ori zgarieturi.


Dar scenariul se centreaza pe tipurile umane ale supravietuitorilor, glumele bine scrise, scenele de actiune excelent orchestrate si efectele speciale infricosatoare. Sezonul trei se va derula in jurul brutalitatii care s-a instalat pe teritoriul Americii infestate, unde eroii nu ii au de infruntat doar pe cei morti, ci si pe cei vii. Protagonistii trebuie sa tina piept dezastrelor unei lumi care nu mai are nicio lege sau democratie pentru putinii supravietuitori.

Serialul este inspirat de benzile desenate create de Robert Kirkman, Tony Moore si Charlie Adlard si sunt mari sanse ca grupul de supravietuitori sa aiba parte de o calatorie nesfarsita pe micile ecrane din toata lumea. Extrem de grafic, cu multe scene violente si de canibalism, serialul este difuzat in 130 de tari a castigat un premiu Emmy pentru machiajul exceptional. The Walking Dead este extrem de apreciat pentru efectele speciale deosebite, dar mai ales pentru machiajul extrem de naturalist si decorurile care aduc o lume post apocaliptica extrem de credibila.

 



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies