marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Serialul „The First Lady“ a fost anulat

Producția care la portretizează pe Michelle Obama, Eleanor Roosevelt și Betty Ford n-a mai primit finanțare pentru sezonul al doilea.

Serialul The First Lady a fost anulat
Părea că un serial despre viața Primelor Doamne ale Americii va avea un succes automat la public. Cu atât mai mult cu cât producătorii au mizat nu doar pe poveștile de la Casa Albă, ci și pe vedete de primă mână în distribuție: Viola Davis (Michelle Obama), Gillian Anderson (Eleanor Roosevelt) ori Michelle Pfeiffer (Betty Ford).
 
Dar iată că ceea ce se anunța a avea mare priză la public și posibil mai multe sezoane, a fost sistat după primul sezon, anunță deadline.com.
 
„Showtime confirmă că serialul «The First Lady» nu va continua cu un al doilea sezon“, a declarat un purtător de cuvânt al canalului TV pentru Deadline.
 
„Dorim să aplaudăm talentul și implicarea creatoarei serialului, Cathy Schulman, a regizoarei Susanne Bier, a producătorilor executivi și a distribuției noastre uimitoare, în frunte cu Viola Davis, Michelle Pfeiffer și Gillian Anderson, și să-i mulțumim partenerului nostru, studioul Lionsgate, pentru felul în care au spus poveștile excepționale a trei lideri remarcabili“.


 
Deși a fost nominalizat recent la trei premii Emmy pentru costume, machiaj și coafură, serialul „The First Lady“, lansat la jumătatea lunii aprilie în Statele Unite, nu i-a încântat pe critici pe măsura așteptărilor. Iar continuarea, care ar fi trebuit să releve și viețile lui Kennedy Onassis, Hillary Clinton, Dolly Madison, Edith Wilson, Martha Washington, Rosalynn Carter sau Melania Trump, a fost suspendată.

Mulți au spus că Viola Davis nu e credibilă în rolul lui Michelle Obama, din cauza accentuării grimaselor pe care aceasta le făcea. Și, cel mai probabil, acest detaliu a contat în publicitatea negative a serialului.

 
FOTO: pagina oficială

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies