marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Seth MacFarlane a confirmat ca nu va mai fi gazda Oscarurilor: Joaquin Pheonix ar trebui sa prezinte

Seth MacFarlane, gazda Premiilor Oscar din acest an a anuntat ca nu va mai accepta acest rol pentru editia de anul viitor.

Seth MacFarlane a confirmat ca nu va mai fi gazda Oscarurilor: Joaquin Pheonix ar trebui sa prezinte

 

Chiar daca a fost o prezenta controversata, Seth MacFarlane a reusit sa mentina audienta faimoasei gale la un nivel foarte ridicat, de aceea organizatorii s-au gandit deja sa-i faca o propunere si pentru 2014. Numai ca MacFarlane nu pare sa fie incantat de aceasta idee.

 

"Critici expirate si traumatizate: Nu sunt capabil sa mai prezint inca o data Oscarurile. Am incercat sa facem un program care sa functioneze, dar acum am nevoie de somn", a fost mesajul postat pe twitter. "Cu toate acestea, recomand acest job din toata inima, Zadan si Meron sunt doi dintre cei mai talentati producatori. Sugestia mea pentru gazda de anul viitor este Joaquin Phoenix", citeaza Entertainment Weekly.

 

Sugestia sa ca Joaquin Pheonix sa fie urmatoare gazda a Premiilor Oscar a fost privita ca una ironica, avand in vedere relatia rece pe care o are cu Academia Americana de Film. Anul trecut, actorul, care este considerat un ciudat in peisajul cinematografic, a starnit controverse dupa ce a declarat ca "premiile Oscar sunt o mizerie". Nominalizarea la Oscar pentru cel mai bun actor cu drama The Master a surprins placut, desi fanii credeau ca actorul nu va mai intra niciodata in gratiile membriilor Academiei. Pana acum, Joaquin Pheonix a mai fost nominalizat pentru Walk The Line, unde l-a jucat pe celebrul cantaret Johnny Cash, in drama biografica.

 

 

In prezent, Seth MacFarlane este implicat intr-un proiect alaturi de Amanda Seyfried si Charlize Theron, A Milion Ways to Die.

 

Retragerea lui MacFarlane din pozitia de gazda a Premiilor Oscar va domoli spiritele de la Hollywood, acolo unde nu putini au fost cei care au criticat umorul acestuia. MacFarlane a fost considerat exagerat cu glume rasiste, misogine si multi au fost de parere ca este prea tanar si cu prea putina experienta ca sa tina in spate un astfel de eveniment, care atrage zeci de milioane de telespectatori in fata televizoarelor.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies