marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Seth MacFarlane: actorul nu va mai prezenta niciodata Gala Premiilor Oscar, ce a declarat starul dupa esecul din acest an

Seth MacFarlane a fost pus la zid de catre ziaristi si spectatorii celei de-a 85-a editie a Premiilor Oscar, din cauza glumelor sale misogine si jignitoare. Dupa ce a fost numit unul dintre cei mai slabi prezentatori de Oscar din istorie, acesta a spus ieri ca nu va mai prezenta niciodata o alta gala a premiilor Academiei Americane.

Seth MacFarlane: actorul nu va mai prezenta niciodata Gala Premiilor Oscar, ce a declarat starul dupa esecul din acest an

articole relationate

 

Dupa ce a fost primit cu un val de critici negative, Seth MacFarlane a spus ieri pe contul sau de Twitter ca nu va mai prezenta nicio o alta gala a Premiilor Oscar, nici daca va fi rugat. "M-am distrat prezentand Oscarurile, dar nu o voi mai face si alta data" a fost mesajul lui MacFarlane.

 

Editia din 2013 a fost urmarite de 40.3 milioane de spectatori, cele mai bune cifre din ultimii 3 ani, insa prestatatia gazdei a fost criticata si i-a nemultumit pe foarte multi.

 

Chiar inainte de gala, care a avut loc pe 24 februarie 2013, Seth MacFarlane a spus in mai multe interviuri ca este foarte obosit si epuizat. "Nu stiu cum va decurge evenimentul. Si daca ar merge bine, nu cred ca as fi in stare sa o fac si a doua oara. Am prea multe proiecte de care trebuie sa ma ocup. Fie ca ies intreg sau nu din acest eveniment, eu cred ca pentru mine, aceasta gala va fi singura data. Nu ma vad prezentand Oscarurile mai multe ori.

 

 

Presa straina scrie ca ar fi fost minunat ca Oscarurile sa fie prezentate de aceeasi echipa care a fost la Globurile de Aur: actritele Tina Fey si Amy Poehler. Intrebata de Huffington Post daca exista o sansa ca in viitor cele doua sa prezinte aceasta gala, Fey a spus clar ca nu: "Din pacate, nu exista aceasta sansa. Nu se va intampla". Actrita n-a dat un motiv, insa a fost diplomata si a spus ca ar trebui sa aloce luni intregi pentru a-si gasi rochia perfecta.

 

Atitudinea rautacioasa a lui Seth MacFarlane a cam sifonat gala Premiilor Oscar din 2013. Incercarile sale de a pastra farmecul si eleganta Oscarurilor combinate cu umorul deocheat au fost catalogate ca nereusite si jignitoare. Unul dintre cele mai ciudate momente a fost
"We Saw your Boobs", cantecelul despre actritele de Oscar care si-au aratat sanii a fost pus pe lista celor mai proaste momente de la Oscar in 2013.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies