marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sharon Stone, marturisire brutala despre corpul ei: "Fundul meu este ca o branza Brie". Actrita declara ca se simte presata de atentia presei acordata imaginii ei

Actrita Sharon Stone, in varsta de 56 de ani, spune ca nu a mai mers la sala de gimnastica de la inceputul anului, insa recunoaste ca simte inca o presiune din partea presei si isi doreste sa arate bine in bikini in timpul vacantei, pentru a evita pozele delicate, spunand ca se teme de celulita.

Sharon Stone, marturisire brutala despre corpul ei: Fundul meu este ca o branza Brie . Actrita declara ca se simte presata de atentia presei acordata imaginii ei

"Nu am mai lucrat (la sala de gimnastica, n.r.) de cateva luni, pentru ca nu am avut chef. Dar acum o sa merg in vacanta si stiu ca (presa, n.r.) va face cerc in jurul posteriorului meu si va face una dintre pozele acelea exagerate, spunand «Ce s-a intamplat cu posteriorul ei. Este o punga cu branza»", a declarat actrita pentru E! News, potrivitdailymail.co.uk. "As vrea doar sa spun ca este o branza Brie fina", a glumit actrita.
 

 

Sharon Stone a spus insa ca atunci cand merge la sala munceste ca o "salbatica". De asemenea, a mentionat ca ii place sa inoate. "Deci, fac ceea ce trebuie", a spus actrita. "Merg la sala si mananc sanatos", a completat vedeta.

 


Sharon Stone a dezvaluit recent ca este din nou "disponibila pentru intalniri", dupa ce a decis sa ramana celibatara cand fiii sai - Roan, acum in varsta de 14 ani, Laird, in varsta de noua ani, si Quinn, de sapte ani - "erau mici". "Ceea ce s-a intamplat este ca ai mei copii au ajuns la varsta la care eu ma simt confortabil sa merg la intalniri", a spus actrita.

 

Afla mai multe pe mediafax.ro



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies