marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Sherlock  va continua pana cand Benedict Cumberbatch va deveni prea celebru": secretele serialului care ii fascineaza pe britanici

Producatorii seriei Sherlock, alaturi de Benedict Cumberbatch au vorbit despre longevitatatea serialului, dar si despre succesul de care se bucura la nivel international. 

Sherlock va continua pana cand Benedict Cumberbatch va deveni prea celebru : secretele serialului care ii fascineaza pe britanici

Prezent la o conferinta din cadrul Television Critics Assoctation, Benedict Cumberbatch a discutat despre mai multe subiecte, unul dintre acestea fiind legat de posibilitatea ca serialul Sherlock sa se incheie la finalul celui de-al treilea sezon care de-abia s-a lansat la sfarsitul saptamanii trecute.

 

Cu toate acestea, directorul executiv Steven Moffat a sugerat ca seria va continua, declarand ca: "Ben Stephenson, care este presedintele de la BBC, a comanand serialul pentru inca 50 de ani. Va continua pana cand Benedict va ajunge mult prea faimos. Devine pretios si pur si simplu nu vrea asta". au spus mai in gluma, mai in serios, producatorii show-ului, conform The Wrap.

 

Cumberbatch, totusi, a exxplicat ca personajul sau nu este in pericol sa dispara, precizand ca: "Sunt mai tanar decat toti ceilalti care au fost pana acum. Il iubesc la nebunie".

 

 

 

Intrebat despre posibilitatea realizarii unui film dupa seria Sherlock, Steven Moffat a marturisit ca ii surade ideea, afirmand ca: "Nu excludem nimic". Totusi acesta a explicat ca principalul obiectiv este continuarea serialului cu cele doua staruri in prim plan. "E ceva cu totul special faptul ca este la televizor, cei cei doi in actiune. Asta nu s-ar fi intamplat la inceput si uneori cred ca nu s-ar fi intamplat nici acum daca am fi scris scenariul si am fi spus: Ne-ar placea sa joace Benedict Cumberbatch si Martin Freeman", a adaugat acesta.

 


Sherlock este unul dintre cele mai apreciate si populare seriale ale momentului, care le-a propulsat carierele lui Benedict Cumberbatch si Martin Freeman. Amandoi au ajuns sa colaboreze la seria The Hobbit, in The Desolation of Smaug, unde Freeman il joaca pe Bilbo Baggins, iar Cumbebatch isi imprumuta vocea dragonului Smaug. In ultimii 3 ani, Benedict Cumbebatch a devenit din ce in ce mai apreciat, cu o baza de fani incredibil de mare datorata rolurilor din Star Trek: Into Darkness, Sherlock, War Horse, The Hobbit: The Desolation of Smaug, 12 Years a Slave.

 

 

"Sherlock" este o noua ecranizare avandu-l in centrul atentiei pe cel mei celebru detectiv din lume. Aceasta mini-serie, primul sezon avand doar 3 episoade, are actiunea plasata in secolul 21, in Londra moderna. Sherlock este un detectiv tanar ce incearca sa rezolve un caz misterios, ce presupune o serie de sinucideri misterioase. Doctor John Watson este un veteran al razboiului din Afganistan, ce a fost nevoit sa se retraga din armata din cauza unei accident pe front.  Cei doi se intalnesc datorita aceluiasi lucru: amandoi cauta un coleg pentru a inchiria o casa in Londra. Watsoneste captivat de puterea de deducere a lui Sherlock si cei doi devin prieteni. Intre timp Mycroft, fratele lui Sherlock, incearca sa il mituiasca pe Watson pentru ai oferi informatii despre fratele sau. Sherlock descopera ca are un admirator in persoana lui Moriarty. Cei doi prieteni isi unesc fortele pentru a-l ajuta pe Inspectorul Lestrade sa rezolve diferite crime misterioase


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies