marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Shia LaBeouf, batut groaznic in Vancouver. Imaginile care i-au ingrozit pe fanii actorului

Unde este Bumblebee cand ai nevoie de el? Starul seriei Transformers, Shia LaBeouf a fost lovit de mai multe ori in cap de un barbat, pe o strada din Vancouver iar imaginile filmate si postate de site-ul TMZ  i-au ingrozit pe fanii actorului de  25 de ani.

Shia LaBeouf, batut groaznic in Vancouver. Imaginile care i-au ingrozit pe fanii actorului

Actorul filmeaza in aceasta perioada in Vancouver noul sau film, The Company You Keep , in care joaca alaturi de Anna Kendrick, Stanley Tucci, Robert Redford si Susan Sarandon.

Se pare ca in timp ce se afla intr-un bar dupa filmari - Cinema Public House - actorul s-a luat la harta cu un individ, iar dupa ce fortele de ordine i-au dat pe amandoi afara din local, barbatul si-a rupt camasa de pe el si-a sarit cu pumnii pe Shia.

Shia LaBeouf, al carui film lansat in aceasta vara - Transformers: Dark of the Moon a avut incasari de 1,1 miliarde de dolari - a incercat sa fuga dupa bataus, insa a fost oprit de o alta persoana care a incercat sa-l calmeze. Actorul nu a fost ranit grav.

Recent, presa a scris ca Shia isi doreste sa joace in A Giant, un film regizat de Gil Kenan care spune povestea de dragoste dintre o tanara si un urias de trei ori mai inalt decat un om obisnuit si cu naivitatea unui copil.


Variety a anuntat ieri ca Paramount Pictures si Hasbro negociaza in aceste zile pentru a filma simultan inca doua filme din seria Transformers. Sunteti gata de Transformers 4 si 5? Vor fi filmate simultan. Vezi ce surprize iti pregatesc producatorii


 




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies